50-årsdag ideer og kaker

50-årsdag ideer og kaker


Den 50. er en milepæl bursdag. I likhet med 50-års bryllupsdag, er 50-årsdag ofte en årsak til overdådige feiringer. To ganger i en alder av ett landemerke (25 år) og halvparten en alder av et annet landemerke (alder 100), er 50 generelt ansett for å være middelaldrende eller utover. Bruk kreativitet og planlegging for å feire en 50-årsdag med gjennomtenkte detaljer.

50 Wishes

Bursdagsønsker er tradisjonelt gitt av bursdagen honoree som han blåser ut sin bursdag lys. Slå denne tradisjonen rundt, ved å be om ett ønske hver fra 50 venner og familiemedlemmer av bursdagen honoree. Anmodningen om ønskene ber om at responders skrive ned sine forventninger til bursdagen honoree fremtid. De håndskrevne ønsker blir gitt til 50-åringen. Ryddig, skrevet kopier av ønskene vises på bursdagsfeiring. Kalligrafi er et alternativ til maskinskrevet eksemplarer. DGreetings.com foreslår å bruke en gull farge ordningen, fordi den 50-års bryllupsdag er kjent som den gylne jubileum.

Roast

En steke er en hendelse som har vennlige vitser på bekostning av den personen av ære. Venner og familiemedlemmer etter tur fortelle morsomme historier og vitser om honoree liv og personlighet. De fleste steker er kun for voksne hendelser, fordi noen vitser og historier er ikke egnet for barn. En steke for en 50th birthday har vitser knyttet til aldringsprosessen. Steker er for folk med sans for humor som kan håndtere høre vitser om seg selv. Feiringer, et nettsted viet til fest planlegging, foreslår å planlegge 30 minutter for stek og gir tid på slutten for æresgjesten til å svare og snakke.

Over The Hill Cake

Uttrykket "over the hill" gjelder generelt for folk som er 40 år gammel og eldre. Ifølge English-for-Students.com refererer populært uttrykk for ideen om at en person i en viss alder har passert sin topp, og er nå på tilbakegang. En kake formet som en bakke eller som inneholder uttrykket "over the hill", gjentar temaet. Mange bakerier over hele USA tilbyr skreddersydde kaker. En hjemmelaget "over the hill" kake er et alternativ til en profesjonelt laget kake.

Related Posts