Baby gaver laget med baby Kleshengere

Baby gaver laget med baby Kleshengere


Stor baby gaver er de som har en mening og er laget fra hjertet. Bruk din gamle babyen kleshengere for å gjøre morsomme baby gaver som både vil gjøre din venn ler og blir noe spesielt å vise i barnerommet. Vær kreativ med ting du allerede har hjemme.

Frukt Hanger Mobile

Lag tredimensjonale frukt fra bygging papir. Brett et stykke papir i to, og kutte ut en frukt form, for eksempel et eple. Bruk form som en mal, og kutte to mer som det. Skjær halvveis gjennom midten av frukten på brettet linje fra bunnen av ett stykke. På de to andre fruktbiter, kutte halvveis ned i sentrum fra toppen. Presse de topp-slisset papirer opp gjennom en slisset fra bunnen for å danne en tre-dimensjonal eple. Lim eller stift et stykke garn til toppen av frukten slik at den kan henge, og deretter lime et blad til frukten eller strengen. Lag flere forskjellige frukter. Bøy et par av barnas ledning klær kleshengere for å skape et kors. Heng fruktene fra mobil ledninger. Bruk en annen hengeren eller hyssing til å henge mobil fra taket.

Barne Room Decoration

Bruk to eller tre baby plast kleshengere for å lage en baby soverom dekorasjon. Skjær strimler av plast fra hvite bæreposer eller søppelsekker om 20 eller 30 cm i lengde. Bind stripene i knop rundt alle kanter av baby kleshengere, slik at de blir til hengeren formet myke kranser. Ikke bind strips rundt hakedeler. Hvis du finner kleshengere med størrelsesmarkører som leser "nyfødte" eller "0-3 måneder," alle bedre. Deretter henger den andre henger av bunnen av den første slik at det blir tredimensjonal. Fest små baby elementer fra de to bøyler som bruker streng, lim eller dobbeltsidig tape. Fest babyen rangler, bootees, leketøy flasker, smokker og andre baby eks. Eller legge småting spesielle for deg og at venn. Knyt på rosa, gul eller blå bånd å legge til et fargerikt preg. Du kan også bruke wire kleshengere for dette prosjektet.

Plastic baby hengere

Bruk plast baby kleshengere å lage en gave av pyntebånd strimler av plast rundt dem. Skjær ledd av plast ved å kutte bunnen av en plastpose, og deretter klippe to-tommers brede strimler slik at du ender opp med flere plast sløyfer. Fest flere sløyfer sammen slik barn gjør strikken strenger. Træ sløyfe gjennom en annen løkke og deretter tilbake gjennom seg selv for å danne en knute. Lag tre strenger av sløyfer flere fot lang. Binde alle tre sammen i den ene enden. Holde en plast kleshenger mellom knærne, start på den ene enden og flette plast strenger langs hengeren, slik at en stripe å alltid gå over hengeren. Braid langs alle kanter, som omfatter hengeren i flerfarget fletter. Bind den av på slutten.

Wings

For en søt Halloween kostyme for din venns baby, klippe vingene ut av filt eller annet materiale. Hold dem små - spesielt hvis barnet ikke kan sitte opp ennå. Lim ulike-farget filt på toppen av hoved mal, og legge glitter og puff maling for å gjøre vingene blende. Bend wire kleshengere i formen på vingene, og lim materialet rundt kleshengere. Heng dem opp med klær pins eller en bukse hengeren, og spray vingene med stivelse for å gjøre dem stive. Gjenta denne prosessen flere ganger. Fest vingene med sikkerhetsnåler eller tråd til en baby plagg. Gjør butterfly antenner med piperensere, og feste dem til panseret.

Related Posts