Barnas ansiktsmaske Kunst Aktiviteter

Barnas ansiktsmaske Kunst Aktiviteter


Barnas ansiktsmaske kunst aktiviteter er ideelle for regnværsdager når barna ønsker å utøve sine kunstneriske evner. Masker kan gjøres for moro skyld eller som en forlengelse av et klasserom leksjon. Forseggjort ansiktsmasker kan gjøres ved hjelp av vanlige materialer som plater, papirposer, papir og Popsicle kjepper. De kan være farget og utsmykket i ubegrensede måter ved hjelp av håndverket materialer og husholdningsartikler. Yngre barn kan kreve hjelp med saks og lim.

Paper Plate Masker

Paper plate masker er perfekt for barnas ansiktsmasker fordi de er billig og passer de fleste barnas ansikter. Hvilke typer masker du kan lage med papir plater er tilnærmet ubegrenset. Du kan male platen hvilken som helst farge du vil, klippe ut øyne og legge dekorasjoner å gjøre alt fra en jack-o-lanterne til en tiger maske. Det er lurt å ta med papirtilleggsprogrammer som ører, nese og flekker eller striper avhengig av type dyr du oppretter. Fugle masker er enkle å lage ved å kutte en plate og en halv, liming en trekant nese langs den flate kanten og legger fjær hele veien rundt toppen. Du kan også lage afrikanske seremonielle masker ved hjelp av papir plater, avis, lim og maling. Bare vri avis i en nese og munn form, lime dem til plate, farge dem brun og bruke hvit maling for å lage prikker og striper rundt masken. En enkel strimmel av elastisk festet til platen vil bidra til å holde masken på barnets hode.

Paper Bag Masker

Papir dagligvare sekker kan resirkuleres og brukes av barn til å lage papir pose håndverk. Barn kan få lov til å dekorere sine masken i henhold til deres preferanser, eller du kan lede aktiviteten mot et bestemt resultat. Sørg for at du passer barna for masken og kutte ut rundt skuldrene slik at posen berører toppen av hodet. Mens iført maske, bør barn berøre deres øyne og munn, slik at hullene kan bli kuttet for skue og pust. Barn bør få lov til å skjære ut hullene selv, men små barn kan trenge hjelp av en voksen. Barn kan deretter male eller tegne dyr ansikter og legge ører og andre funksjoner. Monsters er en annen morsom alternativ for papir pose masker. Noen mennesker selv lime bilder av andre mennesker eller dyr til ansiktsmaske. Selvfølgelig vil barna også sette pris på frihet til å lage sine egne design på sin maske.

Håndholdt Masker

Håndholdte masker er morsomme å lage og la barn å fjerne dem lett hvis masken agitates dem. Masken kan kuttes for å dekke barnets hele ansiktet eller bare halvparten. Kartong og bygging papir fungerer godt for denne type maske. Håndholdte design er spesielt nyttig i etableringen av fugle masker og Mardi Gras masker, som vanligvis holdes opp til ansiktet. Maling, fjær, bånd, perler, kunstige edelstener, pom poms og paljetter bør gis til å gi barna et utvalg av teksturer å bruke på sine masker. Etter masken har blitt malt og dekorasjoner har tørket på masken, må du lime et håndtak til masken. Popsicle pinner, spisepinner og dowel stenger fungere godt som håndtak for å holde masken. Disse stikkene gir også strukturell støtte, så det kan være lurt å bruke en pinne på hver side av masken hvis det er spesielt spinkel.

Related Posts