Barne Lekerom Paint Colors

Barne Lekerom Paint Colors


Barn trenger plass til å spille. Det er ideelt hvis du kan sette av et rom i huset og utpeke den som et lekerom. Dekorere barnas lekerom kan være så enkelt som å bruke et lag med maling. Malingen Utvelgelsesprosessen trenger ikke å være overveldende. Gi maling chips i paletten barna foreslå. Gi dem en rolle i den fargen utvelgelsesprosessen slik at de kan legge en skvett av personlighet til sin plass.

beroligende farger

Farger som har en tendens til å fremkalle en følelse av ro og avslapning er generelt duse farger. De kan inneholde myke rødt og oransje som skaper en følelse av komfort og velvære. Unngå intense nyanser av rødt og oransje som disse stimulere og begeistre. Myke nyanser av blått og grønt er gode valg, som er jordfarger som dempet grått, brunt eller beige. Disse fargene skaper en følelse av varme, ro og avslapping

intense farger

Lite brukt, kan intense rød og oransje legge litt gnisten og energien til et rom uten å være overveldende. Hvis du velger intense blues og greener fargene kan skape en mørk følelse i et rom. Som med de røde og appelsiner, jo mer intense skyggen du velger, jo mer intense følelsen du oppretter. Men ved å bruke intense farger som aksentfarger kan lyse rommet og gjøre det mer interessant.

Svart og hvit

Svart skaper en følelse av mørke og fortvilelse. Det absorberer lys når det brukes i store mengder, og kan skape deprimert følelser. Hvis barnet insisterer på svart som en farge valg vurdere å bruke den for trim farge, som en aksent farge eller for tilbehør. Hvitt, på den annen side, fremkaller en følelse av fred og glede. Hvitt reflekterer lys og gjør en plass virke lysere, renere og enda større. White er en god base farge å bruke med aksentfarger.

betraktninger

Når du velger maling farger, mulighetene er uendelige. Tenk deg barnets preferanser og prøve å inkludere henne i fargevalg. Ta hensyn til den effekten du prøver å oppnå, men husk samtidig som barna vil være de som bruker plass.

Related Posts