Best Frosting for Making Roses

Best Frosting for Making Roses


Søt, buttery, lettere enn luft og vakre å se, roser laget av ising slå en vanlig kake, cupcake eller cookie til en epikureisk glede. Noen icings imidlertid ikke fungere godt for å lage roser. Kremost glasur, peanøttsmør frosting og ganache er for myk til å skape oppreist skjema som trengs for å lage knopper og blomster av roser. Plukk ut en stiv glasur som fungerer best for å lage en batch av roser for din neste confection.

kokt Icing

Lett å lage og søt på ganen, er kokt glasur laget med en blanding av kokt vann, eggehvite og melis. Glasur er banket sammen ved en høy hastighet for å tvinge sukker og vann til å blande sammen. Dette glasur gjør vakre knopper og små roser. Som varmt vann kjøler, eggene begynner å stille, slik at dette glasur å stivne raskt. Arbeid raskt for å få ising inn sprøytepose, eller dekke det raskt for å hindre at den tørker ut.

fondant Roses

Grunnlaget for denne fleksible frosting kommer fra marshmallows eller gelatin som gjør at det å strekke og forme til en myk deig. Melis og en liten mengde væske kombineres for å gjøre et dynamisk frosting som dekker kaker og kan rulles til en tynn plate for å skape roser og andre blomster. Hold deigen kleber seg til hendene og arbeidsflate ved å tørke dem med melis. Rull deigen til 1/8-tommers tynn til å kutte ut roseblader.

butter Roses

En hjemmelaget smørkrem smaker deilig, og du kan ha en vanskelig tid å holde rosene intakt før gjester og familiemedlemmer razzia i å smake på dem. Blandet med smør, fløte og melis, dette gjør ising nydelige roser som kan farges med noen fargetone av konditorfarge. Gjør din ising med en stiv konsistens ved å bruke mindre melk eller fløte. Sett den fargede buttecream i en sprøytepose utstyrt med en petal tip, og lage din roser på en blomst spiker. La dem tørke i flere minutter før de overføres til din kake.

Royal Icing Roses

Dette glasur kan lages på forhånd for å lage harde, godteri-lignende roser å gjøre dekorere en smal sak. Vann, marengs pulver og melis er kombinert med en mikser eller hånd beater å gjøre en glatt glasur. Hvis du har tenkt å farge dine roser i nyanser av rødt eller rosa, bruke litt mer konditorfarge enn normalt, fordi dette glasur har en tendens til å visne i sterkt lys. Tillat roser å tørke over natten før du flytter dem til en kake eller andre fra slutten av.

Related Posts