Bibelen Håndverk for Kids Om Guds Ord

Bibelen Håndverk for Kids Om Guds Ord


Undervisning barn om Bibelens historier og løfter er ofte best oppnås gjennom interaktive aktiviteter. Bibelen-relaterte håndverk som minner barn av løfter og lignelser Jesus fortalte er effektive måter å innføre moralske prinsipper i dine barn eller studenter, og mange båter produkter er attraktive nok til å vise som hjem eller klasserom dekorasjoner.

Supplies

Kjøp rekvisita som bygging papir, klistremerker med religiøse symboler som kors eller fisk, stensiler og markører for bibelske håndverk slik at barna kan tilpasse sine prosjekter med sine favoritt farger og design. Glass eller flasker er nødvendige håndverk forsyninger dersom prosjektet krever små keepsakes som representerer bibelvers, og selvklebende papir er best for å dekke glitret eller sequinned håndverk. Hvis håndverket du har organisert for elevene vil omfatte deres navn eller kapittel og vers av deres favoritt Bibelen passasje, tracing bokstavene i lim og legge glitter vil gjøre denne delen av Bibelen håndverket skiller seg ut. For eksempel kan en collage med ord eller bilder som beskriver Guds ord som "veiledning", "håp" og "undervisning" spores i glitter omgitt med klistremerker i mote studenten velger.

Alder grupper

Søndag skoleklasser som er gamle nok til å lese av seg selv - som tweens - vil nyte håndverk som en bibel bokmerke de kan dekorere med sine favoritt farger og design. Dette kan motivere dem til å lese Bibelen mer, og få spørsmål om passasjer til klassen for diskusjon. Crafts som lærer om Guds kjærlighet - som et kompass laget av en magnet, nål, blad og en bolle med vann - er en fascinerende håndverket for fem- eller seksåringer. Basert på Salme 103: 12 ( "Så langt som øst er fra vest, har så langt han fjernet våre overtredelser fra oss»), fungerer dette håndverket som en passende håndverket for en søndagsskole lekse om tilgivelse.

lignelser

Bruk Bibelen lignelser som inspirasjon for håndverk som lærer barna om Guds Ord. For eksempel kan den "tapte sauer" lignelse i det 18. og 15. kapitlene av Matteus og Lukas oversettes til et håndverk ved hjelp av sjablonger av sauer og materialer som ligner ull, som marshmallows eller bomullsdotter. Hjelp barnet lime "ull" på papiret og legge en viktig passasje av lignelsen på bunnen av bygging papir, for eksempel Luke 15: 6: "Jeg har funnet mitt får som jeg hadde mistet!" Bruk håndverk med håndverket pinner, og forklare at lignelsen er ment å lære oss at Gud vil gjøre hva det tar for å redde folk når de er tapt. Eller la søndag skoleklasse fylle MAS glass eller wide-necked flasker med sirkler av bygging papir og flaske caps spraymalt med gull eller sølv i forbindelse med Lignelsen om talentene, som finnes i Matteus 25 og Lukas 19. Be hver elev til nevne noen av sine talenter slik at du kan skrive dem på papir sirkler, deretter diskutere hvorfor det er nødvendig å bruke de naturlige evner Gud gir.

bibel~~POS=TRUNC

Vers som er direkte relatert til studiet av Bibelen kan tjene som grunnlag for ditt hjem eller søndagsskolen håndverket også. For eksempel bruke murer krukker og mini glød pinner for å lage et håndverk basert på Salme 119: 105: ". Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti" Kjøp maling og klistremerker for elevene å pryde glassene, samt invitasjonskort for dem å skrive bibelvers på. Eller gi barna invitasjon lager papir i ulike farger, og lage hull i papiret slik at du kan binde rutene sammen med satin bånd for å danne en liten bok. Kjøp hvert barn en kalligrafipenn slik at han kan skrive Bibelen vers "Study vise deg godkjent for Gud, som en arbeider som trenger ikke å skamme seg, med rette dele sannhetens ord" (2 Tim 2:15). Diskuter betydningen av disse versene, og forklar at Guds ord blir brukt til å gi retning om håndtering av livets utfordringer, og bør studeres grundig forståelse.

Related Posts