Billige familiens måltider for seks personer

Billige familiens måltider for seks personer


I tøffe økonomiske tider, blir det mer og mer viktig for folk å planlegge måltider som er billig og tilfredsstillende. For familier på seks personer, er denne nødvendigheten multiplisert. Et måltid hvor du må scrimp på porsjonsstørrelsen fordi ingrediensene var for dyrt vil resultere i sultne familiemedlemmer raiding snack kabinettet bare timer etter middag; og med seks personer, kan det være vanskelig å gjøre alle til lags. Husk at det er vanligvis billigere å lage mat fra bunnen av enn å kjøpe frossen eller tilberedt mat, og spise hjemme alltid slår spise ute i form av verdi.

Supper og stuinger

Suppe trenger ikke å være bare en forløper til middag; det kan være solid nok til å stå som et måltid i seg selv. Å investere i en treg komfyr gjør suppe og lapskaus basert middager enda enklere og billigere å forberede seg. Du trenger ikke å kjøpe de beste kuttet kjøtt å bruke i suppe, som ulmende kjøtt i timevis i kjøttkraft vil naturligvis sette den med smaken og ømhet. Supper og stuinger kan være laget av nesten hva som helst, enten det er kjøpt ingredienser fra en oppskrift eller leftover kjøtt og grønnsaker som ellers ville gått tapt. Legge bønner eller linser øker en suppe er heartiness og ernæringsmessig verdi uten å legge mye ekstra kostnad. For å spare enda mer penger, lage din egen suppe aksjer ved å koke leftover bein, fett og hud fra kylling eller biff kutt med vann og din favoritt krydder.

Pasta Retter

Med pasta som grunnlag for et måltid, spise billig og rikelig, blir enkel. Pasta er fylling og gir gode mengder både karbohydrater og protein. Dessuten er det svært rimelig, enten på salg eller til vanlig pris. Et enkelt måltid av spaghetti, saus, brød og salat kan enkelt mate en familie på seks. Lasagne er en annen tilfredsstillende og billig pasta basert måltid alternativet. Ikke bare er det morsomt for barna å bidra til å gjøre, men du kan være kreativ med ingredienser ved å legge vegetabilske lag eller bruke leftover kylling i stedet for den vanlige kjøttdeig eller pølse. Kresen eaters kan også ha sitt eget hjørne av lasagne panne med deres foretrukne ingredienser. En 9 av 9 tommer pan av lasagne kan mate seks personer med tre ekstra brikker for sekunder eller lunsj neste dag.

Entrees med side elementer

Noen ganger du bare ønsker variasjon og fleksibilitet av et måltid basert på en kjøtt, side elementer og grønnsaker. Det kan likevel gjøres billig og med det formål å mate seks familiemedlemmer. Siden kjøttbasert aspekt av et måltid er ofte den dyreste, se til dette som det området hvor du kan spare mest penger. Hele kyllinger er ofte billigere per pund enn precut stykker, og din dagligvarebutikk slakter vil ofte trimme fuglen for deg uten kostnad. En hel rotisserie kylling fra butikken er en billig og velsmakende kjøtt muligheten til å fø familien. Kjøp ferske grønnsaker på salg og kan eller fryse dem selv, slik at du alltid vil ha rimelige alternativer for side-elementer. Kjøp ris billig i bulk og koker det i kylling kjøttkraft for en deilig og tilfredsstillende side element som du enkelt kan lage i store mengder.

frokost Foods

Frokost er ikke bare for morgen; familier kan spise frokost mat om natten for en deilig og næringsrik middag. Ett dusin egg kan gi den viktigste protein for hele familien, eller kan utvides med magert kjøttpålegg som skinke eller kalkun bacon. Å gjøre omeletter under middagen kan du tilpasse den viktigste hovedrett av måltidet til hvert familiemedlem smak - en luksus som store familier vil sette pris på. I tillegg kan du bruke som omelett ingredienser eventuelle tiloversblevne grønnsaker, ender ost blokker eller forvillede biter av lunsj kjøtt som ellers ikke kan bli brukt opp. Pannekaker med frukt servert på slutten av en frokost-baserte supper vil tilfredsstille noens søt tann, og vil gi mer næringsverdi enn vanlig dessert.

Related Posts