Billige måter å tjene din egen stol Mats

Billige måter å tjene din egen stol Mats


Stol matter er nyttige gulv stykker som går under stolene for å tjene noen forskjellige formål. For å rulle stoler eller stoler på et teppe, kan stol matter bidra til å beskytte gulv og holde stoler på plass. En annen populær bruk er under høye stoler for å samle inn mat som kan bli sølt som babyen nyter et måltid. Du kan lage dine egne effektiv og rimelig stol matter for å matche alle interiør i hjemmet ditt.

Dusjforheng Mat

Vinyl dusjforheng kan lett kuttes opp og brukes som en stol matte. Du kan gjenbruke en gammel dusjforheng, bare sørg for å rengjøre den grundig for å fjerne mugg eller lukt. En annen idé er å legge turen til en lokal seng og bad butikken og bla gjennom sine salg og rydnings seksjoner for billige vinyl gardiner. Mål bunnen av stolen og legge om en fot til denne målingen og deretter kuttet fra vinyl gardin tilsvarende. For ekstra polstring, sy skum fôr til vinyl; du kan finne skum fôr ark på de fleste båter butikker.

Gamle klær Mat

Ta gamle klær og gjøre den om til stol matter. Hvis du har en gammel genser for eksempel, kan du unstitch stoff og bruke den til å lage en matte. Sy skum foring til bunnen av matten som man fikk med vinyl. Andre ideer for gamle klær er jeans, jakker, eller til og med baby klær sydd sammen for en søt barnestol matte. Sørg for å måle lengden av bunnen av stolen først for å sikre at du har nok stoff; du må kanskje bruke noen få plagg unstitched og sydd sammen til en større matte.

Wooden Mat

Trestol matter er populært å bruke med rullende stoler. Du finner disse på de fleste kontorrekvisita butikker, men å lage din egen er faktisk lett og billig. Mål bunnen av stolen og legge til et par føtter, slik at din rullende stol vil ha litt plass til å rulle. Du kan finne tynne ark av tre på en relativt billig pris på de fleste jernvareforretninger, og de fleste butikker vil kutte veden til ønsket lengde du trenger. Hvis du ikke finner en jernvarehandel som vil gjøre denne delen for deg, kan du gjøre det hjemme med en sag. Maling tre med en finish for et fint utseende, eller bruke noen akryl latex maling og en top coat for å matche innredningen mønstre i rommet.

Related Posts