Billige Spiderman partiet ideerNettet kasting superhelt fanger hjertene til mange små barn. En Spiderman parti omfavner barnets favoritt karakter som hjertet av feiringen. Når partiet budsjettet er begrenset, holder litt kreativitet partiet underholdende for alle for alle barna. Ingen vil vite at du ikke bruke en formue å sette sammen den superhelt partiet.

Invitasjoner

Lag dine egne Spiderman invitasjoner ved hjelp av billig kartong. Skjær en oval fra rød kartong for hver invitasjon for å lage Spiderman maske. Bruk en sort tusj til å tegne i edderkoppnettet linjer på masken. Skjær ut øyet figurer fra hvit kartong. Snu invitasjon over og skrive partiet detaljene på baksiden. Du kan også skrive partiet detaljene med en datamaskin skriver før kutte ut og dekorere Spiderman masker.

dekorasjoner

Dekorasjoner er ofte en av de dyreste delene av en bursdagsfest. Sannferdig, vil barna være for opptatt med å spille med hverandre å betale for mye oppmerksomhet til dekorasjoner. Gå med en svart og rød farge ordningen bruker Spiderman drakt som inspirasjon. Ballonger og vimpler i rødt og svart tilby en billig måte å kle seg partiet området. Kjøp et par Spiderman plakater som barnet kan bruke på nytt i soverommet hans til å dekorere veggene.

aktiviteter

Sett opp et ansiktsmaling stasjon for å få barn i kostyme. Du kan male en liten Spiderman maske på hvert barns kinn eller male henne hele ansiktet for å ligne Spiderman. Hvis du male hele ansiktet, starter med en rød bakgrunn. Bruk svart ansikt maling for å trekke i spindelvev linjer. Midlertidige tatoveringer er en annen rimelig måte å få ungene klar for partiet. Sett opp et område med Spiderman midlertidige tatoveringer. Plassere en på hvert barn som han kommer på festen. Et alternativ til ansiktsmaling er å skape Spiderman masker. Skjær ovale former fra rød plakat. Hjelp barna skjære ut hullene øyet. La dem trekke på spindelvev linjer med en svart markører. Bruk elastisk snor til å holde på maskene.

Villain Tag

En Spiderman parti ville ikke være komplett uten noen skurker prøver å folie dagen. Velg en person til å være det for denne taggen spillet. Taggeren er en skurk. Du kan kalle spilleren etter en ekte skurk i Spiderman historier å gjøre det mer realistisk. Venom er et godt alternativ. Alle som blir tagget blir også en skurk. Fortsett å spille til bare én person er blitt igjen som en bra fyr.

Mat

For å spare penger på mat, planlegge Spiderman partiet midmorning eller midafternoon. Unngå måltid tid betyr at du ikke trenger å tjene et helt måltid til gjestene. Tjene noen snacks eller bare stokk med kake. Gjør din egen Spiderman kake eller cupcakes er en annen måte å spare på festen budsjettet. Dekorer en oval kake å ligne Spiderman maske. Dekk den med rød glasur. Bruk svart glasur å trekke i spindelvev på masken. Legg øynene med hvit glasur. Se etter billig Spiderman cupcake toppers på en fest forsyning butikken for en annen enkel fest dessert. Is topper av cupcakes og trykk på cupcake toppers på dem.

favours

Se på din lokale dollar butikken for billig Spiderman leker. Ting som bouncy baller, fargebøker, plast ringer og klistremerker er rimelig, men likevel appellere til barn. Dekorer røde papir lunsj poser med Spiderman klistremerker til å lage din egen billig favør poser. Plasser alle favorisere elementene inni posene før gjestene ankommer.

Related Posts