Car Interior tak restaurering tips

Car Interior tak restaurering tips


Interiøret i bilens tak er mange ganger oversett i bilen restaurering før det faller fra hverandre eller alvorlig skadet. Bilens tak kan utsettes for flekker, tårer, etc. uten at føreren eller passasjerene stadig klar over problemet. Hvis du ønsker å bytte ut det indre av bilens tak, er det noen tips for å gjøre prosessen mer fornøyelig.

Beskyttelsesutstyr

Før du fjerner det indre av en bilens tak, sørg for at du har på deg riktig beskyttelse. Det er sannsynlig gammel isolasjon som har forverret seg til støv mellom duken og metall taket av bilen; så når du tar ned det gamle stoffet liner, vil at støv faller på deg og det indre av bilen. Husk å bruke hansker, en langermet skjorte og en ansiktsmaske, så vel som en slags hodeplagg. Det er en god idé å også dekke opp bilens interiør med plast slik at støv ikke kommer inn i små sprekker eller jord setetrekk.

klipp

På mange biler, interiøret taket møbeltrekk holdt på plass av små klips plassert på forskjellige punkter. Disse klippene er ofte funnet i nærheten av dørene og frontruten på bilen og er dekket av en plastplate som er i samme farge som bilens interiør. Plastplaten kan spratt frem med en flat skrutrekker. Du må dra hardt på klippene, noe som gjør at du trekker mot motsatt side av bilen for å løslate dem. Noen av disse plast klipp er ikke ment å brukes på nytt, slik at du er nødt til å få nye klipp, enten fra en bil forhandler deler avdeling eller en bil deler butikken.

takkonstruksjonen

Skifte indre av en bilens tak gir deg muligheten til å inspisere utvendig ramme og paneler. Undersøke innsiden av det gamle taket foringen og se etter tegn på vannskader, såsom flekker, fuktighet i stoffet eller isolasjon, eller forekomst av mugg. Se etter noe lys skinner gjennom bilens tak, eller helle vann over toppen av bilen og se etter eventuelle lekkasjer. Hull kan plugges med et metall epoxy solgt maskinvare og bilindustrien butikker. Disse epoksy kan være arkivert ned og slipes når de kurere, blander det reparerte området med resten av bilen.

Related Posts