Casual Fashion Tips for kvinner i slutten av 30-årene

Casual Fashion Tips for kvinner i slutten av 30-årene


30-tallet kan være en særegen alderen for kvinner. I form av kjole, vil du ønsker å formidle en moden og raffinert bilde samtidig omfavner ungdommelig utseende. Denne balansen er vanskelig å oppnå, spesielt når dressing for arbeidsplassen eller en formell anledning. Imidlertid gir uformell kjole for større fleksibilitet i mote valg.

T-skjorter og bluser

La de fargerike skjermen-trykte t-skjorter dekorert med vittige slagord hjemme, så disse plaggene snakke med en mye yngre tenåring eller 20-noe demografisk. T-skjorter bør være enkelt og godt snitt uten å være for avslørende. En solid farget V-hals eller razzia-trøye, selv om grunnleggende, gir enkel sammenkobling med mørke bukser eller annet tilbehør. Når du velger en bluse, velge lyse eller pastellfarger som fremhever din hudfarge. Som med alle topp, se etter plagg som er montert, da denne type kutt vil utfylle din figur. Menn Oxford-stil skjorter er en flott måte å legge en vintage touch til en titt, så lenge de ikke er for store.

Bukser og Skjørt

Khaki eller mørke slacks legge elegant understatement til ethvert antrekk. Når du velger jeans, unngå stiler som snakker for høyt eller er ment for en yngre aldersgruppe. Passere over jeans med overdreven fakling av bena (bell bottoms eller boot-kutt), faux hull og rifter eller mye kunstig fading. I stedet velger rett montering eller håndjern jeans med et rent kutt og lav pocket teller --- skytende lommer legge unødig bulk. Skjørt lengde er i forhold til din kroppstype, men unngå drastisk korte miniskjørt. Pare et skjørt av mid-lår lengde med strømper tillater deg å være uformell, komfortabel og raffinert på en gang.

Sko og Hæler

Flere par komfortable leiligheter er nesten en nødvendighet i enhver kvinnes garderobe, som de er billig og gir enkel farge koordinering. Svart eller mørk-farget leiligheter legge til et snev av raffinement til den klassiske "jeans og en T-shirt" kombinasjon. Selv om leilighetene er en god all-purpose sko, ikke undervurder din slitt par Chuck Taylors eller andre utringede joggesko --- disse vil legge karakter til ethvert utseende. Et par av skinn sandaler gjør casual kjole om sommeren og sen vår enkle --- så lenge tærne er klar for oppmerksomheten. Når du velger hæler for casual wear, velge et par som er relativt lav, balansert og lett å gå i. Unngå dramatiske stiletthæler, da disse er alt annet enn tilfeldig.

Vesker og tilbehør

Sats på eleganse løpet uttalelse med vesken valg. En stor, tykk designer bag er valget av en tenåring eller ung 20-noe og ser ut av sted rundt armen til en voksen og moden kvinne. I stedet velger kompakte håndvesker med rene linjer og lite, eller velplassert, dekorative teft. Se etter nøytrale, solide farger som lett kan sammenkoblet med resten av garderoben din. Hvis du er iført en diskret antrekk, kan du supplere med smykker som er litt mer prangende --- men unngå å gå over bord. Din smykker eller tilbehør bør hjelpe knytte hele utseende sammen, ikke dominere den.

Related Posts