Citrus Tre Sykdommer og skadedyr

Citrus Tre Sykdommer og skadedyr


Økende sitrustrær hjemme kan være en givende oppgave for mange gartnere. Frukttrær som sitron, appelsin og lime ikke bare låne en tropisk stemning til en gartner verftet, men produserer fantastiske frukter for en familie å nyte. Mens heve sitrustrær er et utmerket tidsfordriv, er det noen sykdommer og skadedyr som gartnere bør forberede. Pest problemer inkluderer snegl og bladlusangrep. Noen potensielle sykdommer inkluderer sitrus canker og fettete spot.

Snegler

En vanlig plage funnet på sitrustrær er sneglen. The University of California, Davis, advarer mot den brune hagen sneglen, som kan tygge hull i blader og frukt. Vanligvis snegler mate om natten, så det kan være vanskelig å spore sin aktivitet først. Hold et øye for et slimete, skinnende sti på sitrus trær i løpet av dagen, noe som indikerer snegl aktivitet. Tre Hjelp anbefaler beskjæring lavthengende greiner som en måte å avverge snegleangrep. Nettstedet anbefaler også å bruke en snegle agn felle og plassere en bug band på trestamme. Bug band hindre snegler fra klatring stammen for å beite på bladene.

bladlus

Som snegler, kan bladlus også invadere sitrustrær, ifølge University of Florida hjemmeside. Bladlus vanligvis vises som en koloni i løpet av våren, fordi de er tiltrukket av ny vekst på trærne. Bladlus kan føre til hemmet vekst, blad cupping og blad kronglete. Disse små bugs kan være grønn, gul, brun eller svart, og vanligvis bare måle 2 millimeter lang. Ifølge treet Hjelp nettstedet, kan bladlusangrep forebygges ved å spraye bladene med en insekt såpe.

Citrus canker

Ifølge treet Hjelp nettstedet, er sitrus canker en smittsom bakterieinfeksjon som kan påvirke sitrustrær. Infeksjonen spres gjennom luftstrømmer, dyr, insekter og mennesker. På grunn av sin smittsom natur, kan det være vanskelig å inneholde. Infeksjonen forårsaker scabby lesjoner på blader, frukt og kvister, ifølge University of California, Davis. UC Davis advarer også om at eventuelle tegn på en sitrus canker infeksjon bør rapporteres til statens landbruksavdeling. Tre Hjelp anbefaler å bruke en flytende kobber soppdreper for å hindre en sitrus canker infeksjon. Det blir stadig viktigere å behandle dine trær hvis en sitrus canker infeksjon er rapportert i området. Infiserte trær blir ødelagt for å hindre spredning av bakterier.

greasy Spot

Greasy spot er en soppsykdom som kan påvirke sitrustrær. Ifølge Tre Hjelp, kan fettete flekk bli identifisert med gul-brun blemmer på undersiden av bladene. University of Florida advarer om at fettete sted kan føre til at sitrustrær for å slippe bladene før høsten. Universitetet anbefaler å spraye trær for å hindre fettete sted to ganger årlig, i mai og august. Tre Hjelp antyder regelmessig fjerne løv, som kan bidra til å forhindre nye fettete stikk sporer fra utviklingsland.

Solbrenthet

Sitrustrær kan bli solbrent der solen skader blader og frukt, i henhold til UC Davis. Solen forårsaker gule eller brune flekker på frukten og blader og flekker i barken. Vanligvis kan solbrenthet skader bli funnet på Sør-og Vest-vendt sider av et tre. Thin-skinned sitrusfrukter som Murcott er mer utsatt for solbrenthet, ifølge University of Florida. Gi en og annen skygge for trær; plante trær i områder der de ikke er utsatt for konstant sol.

Related Posts