Cold Wave perming teknikker

Cold Wave perming teknikker


Ved kald vinke håret ditt, er du kjemisk endre strukturen på håret ditt. Cold-wave perms bruke et alkalisk kjemisk. Perm krever ikke varmeaktivering og kalles derfor en kald bølge. Cold viftet brukes til å legge til kropp og krøller til håret, men krever at du tar ekstra vare på den. Kalde bølger fungerer best på hår som er fri for kjemisk farge. Dessuten vil mer tykk eller grov håret ditt, jo bedre perm ta hvis du bruker den riktig. Hvis håret ditt er veldig fint, kan det være lurt å vurdere å bruke varme styling å krølle håret i stedet for kjemikalier. Kjemisk curling og retting kan være spesielt skadelig for fint hår og føre til brekkasje. Dessuten kan meget rett hår det er også grov være motstandsdyktig mot den kjemiske perm prosessen.

Virgin Application

Unngå avslappende håret i minst seks måneder før du planlegger å få en kald bølge perm. Den kjemiske fungerer best på naturlig hår som ikke har noen avslappet tråder. Anvendelsen av permanent og relaxers er like og begge krever bruk av kjemikalier. Det er best for helsen til håret ditt hvis du ikke bruker en kjemisk oppå hverandre.

Deep Conditioning Forberedelse

Man bør bruke en dyp condition behandling av håret før påføring av en kald bølge. Dette vil sikre at håret ditt er sunt og i optimal stand før de blir brutt ned av kjemikalier. Selv etter perm har blitt påført, bør du regelmessig dypt pleie håret med et produkt som vil sette kinky eller naturlig krøllete hår med fuktighet.

Kam-Through Method

Hvis håret er tykt og krøllete, kan du gre kuldebølge kjemisk gjennom håret for å løsne din naturlige krøller mønster. Du må være sikker på at du beskytter endene av håret for å hindre over-behandling. For å sikre at du søker produktet jevnt, del håret i fire seksjoner og bruke perm til hver seksjon. Sett en timer for å sikre at du ikke forlater produktet på håret for lenge. Den standard påføringsvarigheten er 10 til 15 minutter.

Rod Rolling

Hvis du foretrekker håret til å forbli krøllete, kan du rulle håret med hår stenger etter påføring av kulde-bølgen kjemisk. Husk at jo mindre roller, jo strengere curl vil bli. Selv om den kalde bølge perming prosessen bruker et alkalisk perm, kan det likevel svekke håret, slik at du være forsiktig når du ruller håret for å hindre brekkasje. Det er best å del håret i fire eller åtte seksjoner og begynne å rulle fra toppen og ned. Ved hjelp av berg-end papirer kan redusere skade på hårtuppene.

Related Posts