Craft Ideas med tre hjerter

Craft Ideas med tre hjerter


Når kjærligheten er i luften, fylle hjemmet ditt med hjerter ved å fullføre håndverket prosjekter. Tre er et solid, passelig håndverket forsyning og spenner fra flate åpninger så tynne som skiver av papir til tykke, heftig hjertet figurer. Du vil finne rimelige tre hjerter på håndverket butikker og hobby butikker i tre midtgangen. La fantasien, og hjerte, løpe fritt når du gjør tre håndverket prosjekter.

Photo Magnet

Enhver nybegynner crafter kan lime en magnet på baksiden av en tre hjerte og feste den på kjøleskapet, men du kan ta håndverket et skritt videre ved å slå magnet i et tre hjerte innrammet bilde. Når du har valgt tre hjerte, snu den med forsiden ned på toppen av et bilde (velg en du ikke har noe imot å kutte i, har lagret elektronisk eller har flere eksemplarer av). Spore hjerte form til bildet, og deretter klippe ut. Skjær en ekstra fjerdedel av en tomme til halv tomme av kantene av bildet slik at veden skal være synlig. Før du setter på bildet, kan du velge å dekorere hjertet å matche ditt kjøleskap eller kjøkken med markører, maling eller glitter. Legg bildet til fronten midt i hjertet, magnet på baksiden og sted på kjøleskapet i en mye mer personlig måte å sikre takeaway menyer og kuponger.

samtale startere

Du kan få fylle av kalkholdig Necco godteri samtale hjerter som selges hvert Valentinsdag, men du kan lage dine egne hjerter og meldinger til å uttrykke dine følelser. Tre hjerter i alle størrelser arbeid i dette prosjektet; oppnå sine pastell utseende med et par små flasker med tre maling i lyse farger som mint grønn og nellik rosa. Hvis du har en stødig hånd, kan du hånd skrive bokstaver på samtalen hjerter. Ellers kan du prøve stensiler eller små brev klistremerker. I stedet for grunnleggende meldinger som den velkjente "Call Me" og nå populære "Text Me", legge til din egen med navnet ditt, "I Love Dad", "# 1 Cat" eller annen setning. Når de er tørre, kan hjertene bli stablet i en bolle akkurat som godteri, sendes som hilsener eller brukes som hjem innredning.

Mobile Kjærlighet

Spre litt kjærlighet hver gang en liten bit av vinden passerer gjennom rommet ditt ved å lage en tre hjerte mobil. Mobiler henger strukturer som skifter og snurre i vinden; de kan tilpasses til nesten alle interiør eller rom tema. For å begynne, male tre hjerter til å matche rommet ditt. Andre muligheter er å dekke dem med matchende leftbakgrunnsbilde eller innpakningspapir, forlater dem i deres naturlige tilstand eller tegne design på dem med glitterlim. Metall kleshengere fra skapet gjøre gode mobile anker; bare knytte strengene med hjertene til deler av hengeren og kroken på din closet door, gardin rack eller et tak ligaen. Du har også fått et par alternativer på hvordan å feste hjertene til mobil armene. Man kan bruke en drill for å legge til et lite hull til toppen av hjertet, lim en krok til ryggen eller bare lime eller tape fast lengde av strengen, bånd eller perler som er festet til armen direkte til hjertet.

Related Posts