Creative bibelvers & Angel gave ideer

Creative bibelvers & Angel gave ideer


Bibelen refererer ofte til engler fra Gud og deres nyttige verk for menneskeheten. Troende kan se ut til englene som et symbol for beskyttelse og setter pris på å motta gaver av engler. Du kan kjøpe en engel gave å tilsvare en bestemt bibelvers, eller bruke litt kreativitet og lage en en person kan verne om i årene som kommer.

New mors gave

I Lukas 1: 26-38, til en skytsengel besøk Mary informere henne om den forestående fødselen av sin sønn, Jesus med ordene: "!. Gled dere, du svært favorisert en Herren er med deg Velsignet er du blant kvinner!" Den forestående fødselen av et barn er en betydningsfull tid i en kvinnes liv og fortjener en passende gave. En porselen statue av Jomfru Maria som holder sønnen hennes, med en skytsengel som står bak dem er bare ting. Gå en ekstra mil og har kvinnens og barnets navn gravert på statuen.

Holiday Angel gave

Luke 2: 9-14 beskriver en engel besøk i tre gjetere som forteller dem om Jesu Kristi fødsel i en stall i Betlehem. En julekrybbe, komplett med engelen og gjetere, er bare gave til minne om disse bibelversene. Du kan finne disse scenene med tre figurer, komplett med engelen og en lysende stjerne. Ta med en tre krybbe med håndverket halm å gi gave en autentisk stil.

Decoupage Vase

Lag en gave til memorialise et vers i Bibelen med decoupage glass vase. For eksempel skrive ut Salme 91:11: "For han skal gi sine engler befaling om deg for å beskytte deg på alle måter dine" på dekorative eller farget papir. Skriv ut eller lage en kopi av et bilde av en skytsengel. Påfør bildet til den ene siden av glass vase og Salme til den andre siden av vasen med decoupage lim.

Portrett med bibelvers

En kreativ bibelvers og engel gave idé er å skape et bilde av gaven mottakeren, for eksempel foreldrene dine, med en engel ser ned på dem fra himmelen. Du trenger et dataprogram som lar deg justere og legge til bilder til andre bilder, eller du kan ha dette gjort profesjonelt gjennom en fotograf. Tilsett bibelvers John 1:51, "Og han sa til ham: Sannelig, sannelig sier jeg dere, skal heretter dere se himmelen åpnet og Guds engler stige opp og stige ned over Menneskesønnen."

Related Posts