De beste Foundations for store porer

De beste Foundations for store porer


Personer med store porer har ofte en vanskelig tid å finne make-up som ikke fremheve ujevn tekstur i huden. Å finne produkter som er noncomedogenic, eller ikke tetter porene, er viktig fordi tilstoppede porer ofte ser større ut enn de faktisk er. Heldigvis finnes det flere foundation alternativer som faktisk hjelper maskere utseendet av store porer og gir huden en glatt og jevn finish. Uansett hvilken type foundation du velger, sørg for å finne en oljefri formel fordi olje er en viktigste skyldige i clogging porene.

mineral Foundation

Mineral foundation er laget av naturlige mineraler i jorden som er grunnen til å skape et finmalt pulver. Typiske ingredienser i mineral foundation inneholder sink oksid, titandioksid og jernoksid, og grunnlaget kommer vanligvis i løs pulverform. Fordi naturlige mineraler brukes, mineral stiftelser vanligvis ikke inneholder oljer, konserveringsmidler, fyllstoffer, fargestoffer eller dufter. Dette betyr at mineral stiftelser er noncomedogenic, så de er en perfekt match for personer med store porer. Mineral stiftelser er også lettere i konsistensen og dekning enn væske eller krem ​​stiftelser, minimere synligheten av porer. I tillegg er sinkoksyd og titandioksyd i mange mineral fundamentet har en beroligende, anti-inflammatorisk effekt på huden, slik at fundamentet kan faktisk å minske forekomsten av akne eller urenheter. Når huden ser klarere og jevnere, porene er mindre opplagt også.

Krem-til-Powder Foundation

Krem-til-pulver foundation er et annet alternativ for personer med store porer. Krem-til-pulver fundament kommer vanligvis i fast form i en kompakt og påføres med en svamp eller pensel fundament. Denne typen fundament vanligvis gjør en bedre jobb med maske store porer enn en flytende foundation fordi kremen tekstur glir over porene og gjør huden jevnere. Fordi fundamentet tørker til et pulver finish, krem-til-pulver fundamenter har også et matt utseende på huden, noe som bidrar til å skjule utseendet av store porer. Make-up med en skinnende eller skimrende overflate ofte legger seg inne i porene og understreker dem. Når du velger en krem-til-makt foundation, velger en oljefri formel som vil være mindre sannsynlig å tette porene.

Vannbasert Liquid Foundation

Vannbasert flytende fundamenter fungerer også bra på personer med store porer. Vannbaserte formler er vanligvis lettere i konsistensen og dekning, slik at de ikke bosette seg i porene og understreke sin størrelse. Vann-baserte stiftelser er vanligvis oljefri også, slik at de er mindre tilbøyelige til å tette porene og gjøre dem vises større. For å redusere synligheten av store porer, bruk en liten mengde vannbasert flytende foundation og bruke en svamp eller fingertuppene til å spre make-up jevnt over ansiktet for en glatt overflate.

Related Posts