Den beste jobbene for en karriere endre

Den beste jobbene for en karriere endre


På et tidspunkt i ditt yrkesliv, kan du tenke å gjøre en karriere endring. Du har kanskje en rekke grunner for å vurdere en endring, inkludert alder, stress, personlig interesse eller sysselsetting anslag, og det kan være vanskelig å avgjøre hva karrierevei å velge. Den gode nyheten er at mange eksperter og publikasjoner gi faglige råd som kan hjelpe deg å avgjøre om de beste jobbene for din karriere endring.

Best Jobs å unnslippe stress

Hvis stress av din karriere er å få til deg og fred i sinnet er din motivasjon for endring, sjekk ut CNN Money og PayScale liste over "10 Minst stressende jobber." De fem beste arbeidsplasser for 2010 karriere skiftere i håp om å redusere stress er optometrist, sivilingeniør, markedskonsulent, software testing og utvikling ingeniør og teknisk forfatter.

Best Jobs hvis du er over 50

Ifølge Over 50 Nettsted, de beste nye karrierer for karriere skiftende 50-åringer er regnskap, advokatassistent arbeid og undervisning. CNN Money samlet en liste over de 20 beste yrkene for over-50 karriere skiftere basert på undersøkelser som tilbys av Salary.com. Den høyest opptjening karriere valg var Labor Relations manager, med en median årlig inntekt på £ 65.000. Den laveste betalende anbefales okkupasjon var personlig veileder, ved en median på £ 16 315 per år. Et par av de mid-opptjening av 20 omfatter finansielle rådgivere, £ 43 420; non-profit ledere, £ 41 275; og pensjons administratorer, kr 31 265.

Helsepersonell Posisjoner

Ifølge karriere og jobbdatabase Monster.com, helsetjenester yrker er en av de beste karriere flytter fordi kompetanse og erfaring fra tidligere yrker bære over lett. Monster antyder at folk som har hatt erfaring i å snakke på møter, kommunisere med små barn og skrive konsise dokumenter kan være egnet for helsetjenester yrker som krever fremragende kommunikasjonsevner. Personer med kundeservice eller tjenerskapet ferdigheter er også gode kandidater for helsevesenet feltet, fordi de er dyktige på multitasking og gir rask, høflig og hjelpsom service.

Mat serviceyrker

Hvis du har en lidenskap for matlaging, baking eller spise ute, kan du finne en tilfredsstillende karriere i næringsmiddelindustrien. Irene Chalmers er en aktet medlem av James Beard Foundation, grunnlegger av International Association of Culinary Professionals og forfatter av mer enn 40 bøker og artikler i "The New York Times", "Food & Wine" og "nasjonens Restaurant News." Irenes bok "150 Stor Jobs for Kulinariske Studenter, karriere skiftere og matelskere" antyder flere nye karrierer, inkludert birøkter, bartender, sykehus kokk, kostholdsekspert og bed and breakfast eier.

Bedrifter på jakt etter karriereveks

Noen ganger selskaper er på jakt etter friske nye medarbeidere de kan trene opp fra grunnen av. Noen arbeidsgivere selv legge inn annonser spør "Leter du etter en karriere endring?" Søke etter jobber som søker etter deg kan hjelpe din karriere overgang langs en litt raskere. På "Business Exchange" kanalen til Bloomberg Business Week nettside, vil du finne en "Career Change" side med mange sider med stillingsannonser for arbeidsgivere som søker etter nye og uerfarne søkere.

Related Posts