Den beste måten å finne ut noens bursdag for Free

Den beste måten å finne ut noens bursdag for Free


Hvis du ønsker å finne noen fødselsdag, slik at du kan ønske dem godt på deres spesielle dag, det er mange måter å skaffe seg informasjon. Du ønsker kanskje å betale forsiktig oppmerksomhet til hva din venn sier for å avgjøre om hun faller hint om hennes bursdag. Selv om du kan alltid spørre noen sin bursdag, kan du også søke etter informasjon på et sosialt nettverk nettside eller en bursdag database.

Bruksanvisning

1

Naviger til nettstedet Facebook. Skriv inn personens navn i søkefeltet og trykk "Enter" -tasten. Hvis du allerede er venner med den personen, bør navnet sitt pop-up før du er ferdig med å skrive det. Klikk på "Info" -fanen av deres profil og bla nedover for å se om personen viser hennes bursdag.

2

Besøk nettsiden Linkedin og skriv inn personens navn i søkefeltet. Se på deres profil, hvis de har en, undersøke deres bilde og fortsette å sørge for at du har riktig profil. Se etter denne datoen.

3

Naviger til deg vennen Myspace, hvis du vet at vennen din har en Myspace-konto. Se etter bursdagen hans på hans profil.

4

Besøk Født Database nettsted (se Ressurser). Klikk på "fornavn" boksen og skriv inn din venns fornavn. Klikk på "Last Name" boksen og skriv inn din venns etternavn. Angi en antatt alder i "Estimert Age" boksen og klikk på søkeknappen. Se på søkeresultatene for å avgjøre om et av resultatene er din venn. Sammenligne middel initialer og topp fødsel til vennen din informasjon.

5

Spør en annen venn eller en av dine venners familiemedlemmer eller kolleger.

Related Posts