Den gjennomsnittlige kostnaden for Teen Car Insurance

Den gjennomsnittlige kostnaden for Teen Car Insurance


Når en tenåring begynner å kjøre, kan bekymre seg for hans sikkerhet være stressende nok. Men Bilforsikring kostnadene for dine tenåringer kan gjøre ting verre. Løsninger er tilgjengelige, men for å redusere kostnadene.

Gjennomsnittlig kostnad

Ifølge Insurance.com forskning service, RateWatch, den gjennomsnittlige kostnaden for å forsikre en tenåring driver i USA var £ 1411 per år fra og med 2009. Det betyr en rekke £ 780 til £ 3185 av tilsatte premie per tenåringer driver.

Faktaene

Teen sjåførene er dyrere å forsikre, fordi de er mer sannsynlig å bli involvert i bilulykker. Ifølge MSN Autos, er mannlige tenåringer drivere på som mer risikable drivere og kan være dyrere å forsikre enn hunnene.

rabatter

Noen auto forsikringsselskaper tilbyr rabatter for sporing av ungdoms drivere med enheter som GPS og motorkjøretøy kameraer, ifølge Rocky Mountain Forsikring Informasjon Association. Hvis tenåringen gjør en B gjennomsnitt eller bedre på skolen, kan hun være kvalifisert for en god student rabatt.

Forebygging / løsning

Rabatter kan også bli tilbudt for auto sikkerhetstiltak som anti-bremser, ifølge RateWatch. Det viktigste forebyggende tiltaket er å undervise og modell sikker kjøring.

Related Posts