DIY-Stucco Mobile Home Gulv

DIY-Stucco Mobile Home Gulv


Gulvlist eller underliggende legger et ferdig utseende til et mobilt hjem. Det hjelper å holde kald luft ute, og gir isolasjon, og holder dyr ut fra under huset. En stukk finish er attraktive og kan installeres enkelt. Stucco er naturligvis en grå farge; du kan også blande noen farger inn i stukk eller male den etter at den har tørket for et annet utseende. Du kan velge mellom flere forskjellige teksturer for stukkatur mål å komplettere ditt hjem.

Klargjøre Surface

Når du søker stukkatur, må du ha en solid gulvlister på plass. Hvis mobilen din hjemme mangler en forutsetning eller skjørt, trenger du en installert som det første steget. Den underliggende kan være laget av betong, betongblokker, murstein eller tre. Siden stucco er først og fremst en finish, bør det ikke være grunnlag for styrke. Derfor vil anvende stukkatur over en myk underbygger slik som skum isolasjon resultere i et skjørt som er lett skadet. Hvis stukkatur søknaden er over tre, vil du da trenger å dekke området med takpapp. Deretter vil du dekke lister med stukkatur netting. Nettingen er en 17-gauge metall, og det vil holde stukkatur på plass mot listene materiale.

først Coat

Klargjør stukkatur i henhold til produsentens anvisninger. Ved hjelp av en flat, etterbehandling sparkel, påføre et lag med stucco til mobile hjem lister, trykke den godt inn i nettveggen. Den første strøk av stukk bør være mellom en fjerdedel tomme og en halv tomme tykk. Etter stucco har blitt påført, "scratch" det ved hjelp av en bygningsarbeider sin rake. Riper i stukk bør være omtrent en åttendedel tommer dyp og to inches hverandre og strekker seg horisontalt på tvers av lengden av gulvlisten omtrent parallelt med bakken. Hold den første belegg fuktig og la den herde og tørke over en periode på minst 36 til 48 timer. Ikke la det tørke for fort; tåke oftere hvis været er varmt eller tørt.

toppstrøk

Etter første strøk har tørket, påfør toppstrøk til mobil hjem listene. Igjen, forberede stukkatur i henhold til produsentens anvisninger. Hvis du ønsker å legge farge pigment til stucco, gjøre det nå. Fukt første strøk av stukk før påføring av toppstrøk. Den toppstrøk bør være mellom en åttendedel og en kvart tomme tykk. Påfør ønsket konsistens til toppstrøk. Som den første strøk, bør den avsluttende strøk holdes fuktig i løpet av de neste dagene slik at den kan tørke og herde sakte. Etter avsluttende strøk har tørket helt, caulk noen skjøter hvis nødvendig. La toppstrøk for å kurere i seks uker før maling, om ønskelig. Hvis male stukkatur, være sikker på at du bruker maling laget spesielt for bruk på betong og koordinere fargen med mobilen hjemme.

Related Posts