Easy Måltider for eldre foreldreEldre foreldre kan ha problemer med å gjøre sine egne sunne måltider. Måltider skapelse er generelt tidkrevende som det kan omfatte en overflod av forberedelser og oppmerksomhet. Eldre mennesker kan lide av tap av syn og bevegelser, så omfattende måltid forberedelse arbeidet med matlaging kan være utover sine evner. Hjelp dine foreldre lære enkel måltid ideer, slik at de ikke blir tvunget til å forplikte seg til daglig fast-food går.

måltid Salater

Lær dine foreldre å gjøre måltidene salater i løpet av minutter ved å holde masse ferske grønnsaker tilgjengelig til enhver tid. Skjær grønnsakene på forhånd og sette dem i lukkbare plastbeholdere slik at de er lett tilgjengelig. For å lagre dine foreldre slipper å lage mat kjøtt, kjøpe en rekke forhåndskokte lunsj kjøtt, for eksempel røkt kalkun og ovn-stekt kylling, å sette på toppen av salaten. Kjøp flere typer salat dressing eller olje og eddik. Kjøp revet ost eller makulere blokker av ost for foreldrene dine hvis de trenger hjelp.

Frossenmat

Selv om mange folk ser ned på frosne middager, det er sunn frossen middag mat alternativer. Vanligvis er disse måltidene kan varmes i ovnen eller microwwave i løpet av minutter. Disse middager vil spare eldre foreldre å måtte bruke back-breaking timer på kjøkkenet. Se i frossen mat delen av dagligvarebutikk for merkevarer som tilbyr sunn mat.

Bulk

Gi dine foreldre ideer om måltider de kan gjøre i bulk og lagre. Gryteretter er en idé, som de kan lages i store mengder og rester kan fryses og varmes opp senere. Mange gryteretter og supper kan også gjøres i bulk og deretter frosset. Hvis eldre foreldre ikke er i stand til å lage disse rettene, forberede dem for dine foreldre og pakke restene slik at de har mat for fremtiden.

smørbrød

Smørbrød og wraps er måltid ideer i og utenfor hjemmet. Disse er også lett for eldre å sette sammen. Slice salat og grønnsaker som tomat og løk, hvis dere foreldre trenger hjelp. Kjøp presliced ​​ost i flere varianter. Kjøp sauser som krydret sennep og majones. Kjøp prepackaged lunsj kjøtt eller steke kjøtt, som kylling, hjemme og ta med dine foreldre skiver for smørbrød.

Related Posts