Eterisk olje behandling av appelsinhud

Eterisk olje behandling av appelsinhud


Cellulitt er en felles klage av mange kvinner, spesielt rundt hofter, lår og rumpe regionen. Cellulitt kan behandles med en rekke forskjellige essensielle oljer og tilgjengelig i et par av applikasjoner.

Definisjon av appelsinhud

Medisinsk, er cellulitt definert som betennelse i huden, vanligvis i ansiktet og ben, på grunn av en bakteriell infeksjon. Ofte sprer infeksjonen til vev. Men det er noe som resulterer i væske og giftstoffer som trenger ned kroppens fettceller, spesielt i lår området av kvinner, og som resulterer i en "appelsinskall" effekt på mer felles forståelse av appelsinhud.

Essential Oil Treatment

Eteriske oljer er naturlig utvunnet fra planter og inneholder ulike egenskaper som kan hjelpe i healing mange problemer, inkludert cellulitt. Ta oppmerksom på eventuelle advarsler for å bruke en bestemt eterisk olje i spesielle tilfeller.

Egenskaper av essensielle oljer for cellulitt

Eteriske oljer som hjelper i behandling av appelsinhud har antibakterielle, antiseptisk og lunger stillende egenskaper for å bidra til å balansere, gifte, stimulere og rense kroppen.

Typer av essensielle oljer for cellulitt

Eteriske oljer som er egnet i behandling av cellulitt inkluderer geranium, tea tree, timian, rosmarin, grapefrukt og einer. Eventuelle andre essensielle oljer som har de tidligere nevnte egenskaper kan også hjelpe behandle cellulitt.

Bruk av essensielle oljer for cellulitt

Eteriske oljer bør ikke brukes alene. For behandling av appelsinhud, legger de essensielle oljer til et bad eller bland i en massasje olje for bruk på det berørte området. Eteriske oljer kan kombineres sammen for en mer effektiv behandling. For eksempel kombinere geranium og rosmarin eterisk olje i en massasje blanding, eller legge tea tree og timian olje til et bad.

Related Posts