Forskjellen mellom Corn Muffins & Cornbread Muffins

Forskjellen mellom Corn Muffins & Cornbread Muffins


Folk bruker ofte begrepene "corn muffins" og "cornbread muffins" om hverandre når handel oppskrifter og matlaging. Korn muffins refererer til en faktisk muffin oppskrift, mens cornbread muffins kan referere til hvordan cornbread er formet. Cornbread er tradisjonelt kokt i et ark panorere, skåret i rektangulære blokker og deretter servert; men noen oppskrifter gir instruksjoner for å lage cornbread i muffinsformer. Mais muffins og cornbread muffins gjøre et godt tillegg til ethvert måltid, enten som en søt dessert eller en siderett.

ingredienser

De fleste tradisjonelle mais muffins inneholder mais, maismel, vann, smør, mel og generøse mengder sukker. Noen mennesker blid mais muffins videre med honning, gresskar, yoghurt og vaniljesukker. Omvendt er cornbread muffins tradisjonelt laget med maismel, vann, smør og mel.

forskjeller

Corn muffins er søtere og mer ofte spises som en dessert, mens cornbread muffins er ofte laget av et ark og kutt i firkanter. Cornbread muffins er noen ganger toppet med smør og servert med middag.

Historie

Det er langt færre historiske referanser til korn muffins enn cornbread selv. For eksempel ble cornbread først brukt av indianere, som mange av sine oppskrifter brukt mais og maismel. Innbyggere i Sør brukes cornbread under borgerkrigen. I tillegg er cornbread brukes i tradisjonell afrikansk-amerikanske soul-food middager serveres med kjøtt for mange ferie feiringer - middager som har kalkun på Thanksgiving eller skinke til påske og jul.

forhåndslagde Oppskrifter

Forhåndslagde oppskrifter på mais muffins er lettere tilgjengelig og mye mer populær enn cornbread muffins. For de fleste av oppskriftene, legger du vann, røre og bake muffins før de er klare. For travle, arbeider individer, er dette en økonomisk og grei måte å bake varer for familien.

Related Posts