Fysiske øvelser for å Flat TummyEn flat mage vil hjelpe deg å se attraktiv om du er iført en bikini, shorts eller skinny jeans. Du vil ha nytte av å trene magen, selv om det endelige målet er ikke vanskelig abs eller en six-pack. Hvis du ikke har vært trener magemusklene, kan du forvente å bli sår etter din første øktene. Sårhet vil minske, som musklene blir sterkere.

mage crunches

Ligg på gulvet. Løft knærne og holde føttene flatt på hip-bredde hverandre. Legg hendene bak hodet og lett snøre fingrene. Bruk magemusklene til å krølle kroppen din til skulderbladene er opp fra gulvet. Ikke dra kroppen med hendene; la musklene gjøre jobben. Hold haken frem og ikke la dem berøre brystet. Hold stillingen mens du teller til fem og sakte tilbake til startposisjon. Du har sannsynligvis ikke vil være i stand til å gjøre mer enn fem repetisjoner av denne øvelsen når du begynner, men gradvis øke antall reps å se muskel forbedring.

Superman Exercise

Ligg med ansiktet ned på gulvet. Strekk armene og bena ut som om du er Supermann flyr gjennom luften. Løft bena et par inches fra gulvet og hold mens du teller til tre. Senk armene og bena sakte ned på gulvet og gjenta 10 ganger. Du kan veksle dine armer og ben hvis det er mer behagelig.

skulder Curl

Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Utvid armene til fingertuppene når knærne. Hold stillingen i 5 sekunder og gå tilbake til utgangsstilling. Gjenta denne øvelsen 10 ganger.

Planke

Ligg på gulvet med ansiktet ned og heve kroppen din som om du kommer til å gjøre en push up. Kontrakt magemusklene mens du holder kroppen i en rett linje. Hold i 10 sekunder før du senker deg ned på gulvet. Gjenta 15 ganger. Vær oppmerksom på magen som du holder din posisjon og ikke la ryggen svaie.

side Bends

Stå rett med føttene flatt på gulvet ca skulder bredde hverandre. Hold hendene på hoftene og bøy i midjen til venstre. Hold denne posisjonen i 5 sekunder og sakte rette kroppen din. Bytt side og gjenta 10 ganger.

Related Posts