Gamle testamente Bibelen Story Aktiviteter

Gamle testamente Bibelen Story Aktiviteter


Gammeltestamentlig historier som skapelse, Noah, Moses, David og Goliat, og Daniel i løvens hule, ikke bare dele bibelhistorien, men også viktige prinsippene tro og liv. Aktiviteter basert på historier undervist hjelpe de lytter til fortellingen mer fullstendig internalisere livsvisdom som ligger i det gamle testamentet stories.Though noen aktiviteter er rettet mot yngre og noen mot eldre barn, kan du justere aktiviteter for å passe alder nivå av barna.

Farge Det

Gi en Fargeleggingsark av historien gamle testamente undervist for barn til farge. Enten inkluderer en nøkkel passasje fra historien eller har barna skrive det ut på Fargeleggingsark. Gjør fargelegging prosjektet mer interessant ved å slå den inn i en farge og håndverk prosjekt. Hvis Fargeleggingsark minner barna om David som en gjetergutt, gir bomull baller til å lime på sau for ull eller legge på himmelen som skyene. Bruk kuttet opp bånd for gress og blå garn limt på i bølger for strømmen. Bruk lyse, neon markører eller fargestifter for en farget glass utseende. Eldre barn kan bruke sine talenter og trekke sin representasjon av historien før farging eller på annen måte forbedrer den.

matche det

Gi en aktivitet ark som du fører opp viktige punkter i historien gamle testamente på den ene siden - enten som korte beskrivelser for eldre barn, eller som små illustrasjoner for yngre barn - som kongen ga David sin rustning, David finne steiner for sin slynge og David treffer Goliat med steinen. På den andre siden, i blandet opp rekkefølge, liste opp Skriften referanser for hver del av historien oppført. For svært små barn bruke illustrasjoner på begge sider, for eksempel en løve på den ene siden og flere løver på den andre, og en engel på den ene siden med Daniel knelende på den andre. La barna tegne en linje fra den ene siden til sin kamp på den andre siden. Gjør kort for barna å matche. Lag to eller fire kort hver av forskjellige elementer i historien. Spill kan inkludere starter med kortene med billedsiden ned på bordet for barn å matche kortene ved å slå dem over og prøver å matche med et annet kort. Barn kan holde kortene i sine hender, tegne og kast kortene i sin tur til å lage så mange kamper som mulig.

opptre Det

Etter å ha fortalt historien og lese den fra passasjen gamle testamente, har barna skrive en kort sketsj til å handle ut om ikke bare selve historien, men også avslørende nøkkelen undervisning og prinsipper av historien. Hvis du underviser et emne ved hjelp av flere historier fra Det gamle testamente for eksempler, dele opp en klasse i grupper med hver gruppe med fokus på en av historiene. Gi grunnleggende rekvisitter som en kappe, ansatte, bla, etc. for barna å bruke. Du kan også be barna til å sette historien inn i en moderne setting og snakke om forskjellen som gjør.

regneark

For elementære barn tredje klasse og eldre, skrive ut historien fra en moderne versjon av Bibelen, drar ut sentrale elementer i historien som tegn, plassering, motivasjon og prinsipper. La ut ett eller to ord, på det meste, fra hver setning, og erstatte ord med en blank. La barna fylle ut feltene. Lag et ord søk puslespill, gjemmer stikkord fra historien i et puslespill fylt med bokstaver. Start med de viktigste ordene og fylle ut andre bokstaver rundt dem. Spør sant av falske spørsmål som: "Var David en gjeter?" Eller lage spørsmål med svaralternativer og be barn å sirkle det riktige svaret. Med fantasi, kan du opprette så mange morsomme gamle bibel testamente historien aktiviteter.

Related Posts