Glucerna Vs. Sikre

Glucerna Vs. Sikre


Glucerna og Sørg er næringsdrikker laget av Abbott Laboratories. Begge er beriket med vitaminer og mineraler for å hjelpe folk med dårlig kosthold eller fordøyelsesvansker, men de har også forskjellige formål. Glucerna er laget spesielt for diabetikere, mens Sikre tilbyr en rekke produkter rettet mot personer som ønsker å øke sine immunforsvar, protein inntak eller kalsium forsyninger.

Glucerna

En 236ml flaske Glucerna inneholder 200 kalorier og 27 gram karbohydrater. Denne full servering har 7 gram fett, men ingen transfett og bare ett spor mengde mettet fett. Det gir 25 prosent av en dag totale anbefalte mengden fiber og 10 gram protein. Mens en god kilde til vitaminer og mineraler, møte en fjerdedel av det daglige behovet for jern, kalsium, vitamin D og B-komplekser, det scorer veldig høyt som en kilde til krom picolinate, tenkte å hjelpe type II diabetikere kontrollere blodsukkeret . En flaske Glucerna inneholder 170 prosent av nødvendig inntak av krom, hovedsakelig fra krom picolinate.

Sikre

En 227gr flaske vanlig Sørg gir 250 kalorier og 41 gram karbohydrater. Den har bare 6 gram fett, med null transfett og ett gram mettet fett. Mens rikere på kalsium og vitamin D enn Glucerna, Sørg er markert lavere i krom og inneholder ingen krom picolinate.

diabetes

En studie av Cedar-Sinai Medical Center og UCLA School of Medicine har bestemt at Glucerna senker blodsukkeret mer effektivt enn Sikre, selv om forskerne sa individuelle resultatene kan variere. Folk som er aktive, har høye metabolisms, eller spiser sunt kosthold, kan gjøre like godt på Kontroller. Diabetikere bør merke seg at Sikre har en-og-en-halv ganger karbohydratinnholdet i Glucerna, og fire ganger så mye sukker. Glucerna gjør også en ernæringsmessig shake for snacking, med bare 140 kalorier og 19 gram karbohydrater, men forsterket med nesten en dag krav om krom picolinate.

Andre medisinske tilstander

I motsetning Glucerna, Sørg sett ut til å behandle andre tilstander enn diabetes. 350 kalorier per porsjon, Sørg Plus er utviklet for å hjelpe folk ned i vekt ved å erstatte ett eller to måltider om dagen. Det gir også næring til dem som har problemer med å fordøye fast føde. Sørg for High Protein er designet for de med aktiv livsstil, som inneholder 31 gram karbohydrater og 13 gram protein. En flaske sikrer høy kalsium eier 50 prosent av dagens krav til kalsium, langt mer enn noe annet sikre merkevaren og dobbelt så mye som Glucerna.

Flavours

Siden Abbott Laboratories gjør både Glucerna og sikre, de tilbyr lignende smaker, inkludert versjoner av sjokolade, vanilje, jordbær og fløte og smør pecan. Sikre tilbud ytterligere to smaker --- rik mørk sjokolade og kaffe latte.

Related Posts