Gratis for barn Aktiviteter for Office RollespillMange barn ønsker å være akkurat som sine foreldre, så når de merker at foreldrene bruke god tid på kontoret, de ofte ønsker å rolle spille noen av de kontoroppgaver som de vet om. Foreldre kan oppmuntre til dette stykket ved å vise barna aktiviteter de kan gjøre som vil tillate dem å føle at de arbeider på et kontor.

Bygg en Cubicle

For et barn som har brukt masse tid på et kontor (besøker en forelder der, for eksempel), kan ha sitt eget avlukke bli spennende. La barnet bygge en bås hjemme ved å tilby en meget stor boks, for eksempel en som et kjøleskap eller en ovn kan komme i. Hjelp barnet ditt kutte toppen og ta en liten del av veggen for båsen inngang. Du kan også ta noe av pappen fra toppen, og tape det til de resterende vegger for å skape et lite skrivebord. Flytt barnets stol i bås, og la barnet lage en liten oppslagstavle, dekorere den måten å se ut som et kontor oppslagstavle, med notater og personlige papirer. Oppmuntre barnet til å dekorere bås som hun ønsker. Dette kan være en viktig del av ditt barns kontor rollespill.

Moro med Kontorutstyr

De fleste barn liker å lære formålet med kontorrekvisita voksne bruker og utgir seg for å bruke dem også. La din spill rollen som en sekretær, og vise ham hvordan du bruker forskjellige typer kontorrekvisita, som stiftemaskiner, bulldog klipp og huskelapper. Barna vil ha glede av disse voksne verktøy for å lage sine egne viktige dokumenter eller bilder, og for å koble dem sammen.

Skole Kontor Rollespill

Selv om barna er ikke sikker på nøyaktig hva deres foreldre gjør "på kontoret", oddsen er at de er kjent med ett kontor - den ene i sine skolebygninger. Mange barn elsker å spille sekretær eller kontorsjef i skolen kontoret. Bare gi dem et skrivebord (eller et langbord), flere kasser og gamle papirer som ikke har gjort det til gjenvinning bin, og andre forsyninger ofte sett på skolens kontor. Barna vil nyte stokking papirer rundt, deler ut forvaring slips, svare på et leketøy telefon, og ved hjelp av en boks som en kopimaskin.

Related Posts