Gratis for barn Søndagsskolen Spill og aktiviteter

Gratis for barn Søndagsskolen Spill og aktiviteter


Barn går på søndagsskolen for å lære om Bibelen. Med sin korte oppmerksomhet spenn, kan det være vanskelig å lære en lekse og holde dem interessert i en hel time. Internett er lastet med timeplaner og aktiviteter for å laste ned og skrive ut. Ha det gøy med disse ideene kan ikke bare hjelpe et barn å lære, men holde henne underholdt på samme tid.

Nye og gamle testamente Bingo

Med 66 bøker i Det gamle og Det nye testamente kombinert, kan det være litt overveldende å lære dem alle. Bingo er et visuelt spill hjelpe barn lære bøkene som de kalles ut og matchet opp med bingo kortet. For å spille, er bingo og flash-kort som kreves, som kan lastes ned og skrives ut. Barna får en bingo-kort med 16 bøkene i Bibelen er skrevet på den. Hvert kort vil ha forskjellige bøker. En flash-kort med et bilde av en bibel karakter, eller noe som representerer boken, vil bli holdt opp og kalt ut. Barn kan se på deres bingo kort og søk etter boka. Med bilder, barn som ennå ikke kan lese er i stand til å spille. En mynt eller liten binders kan brukes til å dekke bok på kortet når det kalles. Det første barnet å få en rad med Bibelens bøker vinner bingo spillet.

Mix og Match minnevers

Gratis for barn Søndagsskolen Spill og aktiviteter


Barn elsker å jobbe sammen som et team. Hver uke kan barna lære bibelvers i klassen. På slutten av måneden, kan et minne vers spillet bli spilt som en påminnelse om hva som ble lært. Få en håndfull av papir og kutt i firkanter. Skriv inn et ord på hvert kort fra Skriften versene. Legg kortene i midten av bordet og la barna sette bibelversene i orden, fra minnet, sammen med plasseringen av passasjen. Hvis barna er yngre, skrive minne versene på en markør bord for veiledning.

Lær Bibelen gjennom håndbevegelser

Gratis for barn Søndagsskolen Spill og aktiviteter


Noen ganger legger håndbevegelser til et bibelvers vil hjelpe et barn husker passasjen. Plukk vers elevene skal lære. Legg bevegelser som peker mot himmelen for Gud, krysset en arm foran den andre for å symbolisere korset, folding hendene sammen og deretter utfolder å representere åpner Bibelen. Barn kan hjelpe komme opp med bevegelser, som vil hjelpe dem å lære versene. Med tid og repetisjon, vil barna lære passasjer med håndbevegelser.

Gratis Utskrifter på internett

Internett er stappfulle av aktivitetssidene for søndag skoleklasser. Mange nettsteder har fargeleggingssider, puslespill, labyrinter og anagrammer. Navn fra Bibelen kan være skjult i et kryssord. Anagrammer kan brukes til å utfordre barna til å finne ut svaret og lære om bibelhistorier. For å opprette et anagram, plukke et vers og rykke ut hvert ord. Skriv krabbet ord, med en blank linje ved siden av hver enkelt. Når ord blir dekodet, kan barna sette ord sammen for å lese verset.

Related Posts