Hudpleie for Black Women

Hudpleie for Black Women


Ser din beste inkluderer å ta vare på huden din tilstand før et stort problem oppstår. For mange svarte kvinner, er feilfri hud oppnåelig ved å følge noen enkle tips for å forynge den. Faktorer som rengjøring, fuktighetskremer og faste rutiner er svært viktig for å få huden din ser flott ut til enhver tid.

Beskytt Det

Dekk huden med en solkrem for å beskytte den hver gang du går utendørs. Selv om svarte kvinner har en naturlig SPF 13, og legger litt ekstra beskyttelse kutter ned på mengden av skade forårsaket av skadelige ultrafiolette stråler. Å ha en beskyttende barriere mellom huden og disse UV-stråler holder det ser glatt og i god form. Svarte kvinner kan vanligvis bo i solen litt lenger fordi mørkere hudtoner ikke brenner like lett som noen med ekstremt lys hud.

Ta en titt

Sjekk huden din for misdannelser. Svarte kvinner, generelt, har en mindre sjanse for å få hudkreft i forhold til kvinner av andre raser med lettere hudtoner. Men det er fortsatt en sjanse for at det skjer med en dødelig effekt. Lag en vanlig rutine for å undersøke huden din minst en gang i måneden. Se etter mørke flekker som ikke var tidligere på huden din sist gang du sjekket. For eksisterende merker, ta hensyn til eventuelle endringer i form, størrelse og farge. En hudlege bør ta en nærmere titt på det ved neste planlagte besøk.

regime

Lag en planlagt hud diett for å skjemme bort, forebygge skader, og ta vare på huden din. Bli kvitt den daglige oppbygging som kommer fra olje eller kosmetiske produkter. Vanligvis vil en ikke-slipende rengjøringsmiddel gjøre jobben ganske godt. Strengere rensemidler vil bare føre til uønskede kviser og irritasjon under rengjøringen. Påfør valgte produktet til fingertuppene og masser den inn i ansiktet ditt i en sirkelbevegelse. Ujevn hudfarge er et vanlig problem for mange svarte kvinner. Bruk et spesialisert produkt for hyperpigmentering som til slutt vil lysne mørke flekker og gi deg tilbake en jevnere tone. Fjern sløvhet fra huden din ved hjelp av en mild eksfolierende produkt. Det børster bort døde hudceller som gjør huden din ser flat og livløs.

fukte

Legg ekstra fuktighet til huden din så mye som mulig. Med en mørkere hudfarge, kan huden din ser tørr og ashy uten riktig vedlikehold. Den beste tiden å bruke en fuktighetskrem er rett etter en dusj. Huden er bedre i stand til å absorbere fuktighet i en større mengde. Bla gjennom ulike apoteker å finne en rimelig fuktighetskrem til å bruke på daglig basis. Bruk en annen fuktighetskrem for ansiktet ditt. De fleste kroppsfuktighetsgivende produkter er for tung til å bruke på ansiktet. Hvis du har en ansikts følsomhet, kan produktet ikke absorbere så godt inn i ansiktet ditt. Mange ansikts fuktighetskremer har spesielle næringsstoffer for å avlaste problemområder uten å legge ekstra oljer, parfyme og andre uønskede ingredienser.

Related Posts