Hudpleie tips for åpne porer

Hudpleie tips for åpne porer


Store eller åpne porene i ansiktet gjør huden ser grov eller uren. Porer kan forbli åpen midlertidig etter en varm dusj eller vaske ansiktet med varmt vann, eller de kan alltid se større ut i T-sonen og på kinnene. Å finne riktig hudpleie med milde produkter kan redusere forekomsten av store eller åpne porer.

Kaldt vann

Huden din reagerer på varme og kulde. Bare vaske ansiktet med kaldt vann kan redusere forekomsten av porene. Den kjølige temperaturen hjelper de åpne porene i ansiktet ditt for å lukke naturlig. Prøv å bruke kaldt vann for å vaske ansiktet to ganger om dagen og alltid bruke et rent håndkle for å tørke.

milde rensemidler

Slip behandlinger og rensemidler kan irritere huden med store porer, forårsaker hevelse. Ved hjelp av milde rensemidler daglig sakte hjelper åpne porene til å lukke ved rengjøring av huden, noe som vil hjelpe dem å bli lukket. Ansiktet bør vaskes med samme produkt hver morgen og hver kveld. Produktet skal være forsiktig nok til at denne mengden bruk ikke tørker huden.

Lett Tonere

Etter rengjøring ansiktet ditt, kan du bruke en toner for å lukke åpne porene. Toner må være mildere enn en snerpende hvis det brukes to ganger om dagen med mindre du har veldig fet hud. Fet hud kan bidra til utseendet av porer ved å tette dem. Bruken av en toner vil hjelpe til med dette problemet også. Rose vann er en vanlig mild toner som vil bidra til å lukke porene på sensitiv hud.

eksfoliering

Regelmessig peeling, annenhver uke for eksempel, bidrar i reduksjon av åpne porer ved å fjerne døde hudceller fra overflaten av huden. Når huden er ekspandert, vil den begynne å helbrede og regenerere friske celler på egen hånd. Bruken av over-the-counter microdermabrasion produkter eller produkter som inneholder alpha hydroxy syre gang annenhver uke er en god måte å begynne å redusere synligheten av porer. Dersom uønskede endringer i huden oppstå for eksempel følsomhet, arrdannelse eller rødhet, bør frekvensen av behandlinger bli redusert til en gang i måneden eller stoppet. Dersom det synes å være noen effekt, kan microdermabrasion behandlinger benyttes så ofte som en gang i uken.

Holde Face Clean

Husk å ikke berøre ansiktet ditt ofte. Vær sikker på at alt som berører de følsomme områdene i ansiktet ditt er ren ved å tørke med antibakterielle våtservietter (for eksempel nesen pads solbriller og ansiktet til din mobiltelefon).

Related Posts