Hva antibiotika behandle inter cyster i hunder?

Hva antibiotika behandle inter cyster i hunder?


Som hundeeier, har du kanskje lagt merke til nodulær lesjoner på kjæledyret poter. Disse lesjonene er vanligvis plassert innenfor inter duk av hundens pote. Ifølge Merck Veterinary Manual, disse lesjonene er inter furuncles, ofte feilaktig kalt "inter cyster," og er nesten aldri cystisk. De er faktisk områder av betent vev som danner som et resultat av noen irriterende, slik som en fungal eller bakteriell infeksjon, en parasitt eller en infisert hårsekken. Behandle den underliggende infeksjon med antibiotika vil rydde opp infeksjonen.

Metronidazole

Metronidazol er et antibiotikum som brukes til å drepe bakterier organismer. Det dreper dem ved å forstyrre deres DNA. Imidlertid kan metronidazol bekjempe bare anaerobe bakterier og er vanligvis brukes i forbindelse med andre antibiotika for å behandle blandede bakterielle infeksjoner. Hunder tåler metronidazol bedre hvis de tar det med mat. Dette antibiotika har en rekke bruksområder; derfor hyppigheten av bruk, dosering og varigheten av behandlingen alt variere og bestemmes best ved en veterinær.

Doxycycline

Doksycyklin er en del av tetracyklin antibiotikum familien, som bekjemper bakterielle infeksjoner ved å inhibere den bakterielle proteinsyntese. De vanligste bivirkningene av doksycyklin er kvalme og oppkast, så administrere denne medisinen med mat.

Cephalexin

Cefaleksin dreper bakterier ved å hindre dem fra å danne en tilfredsstillende beskyttende cellevegg. Denne medisinen brukes ofte til å behandle hudinfeksjoner hos hunder. Bivirkninger fra Cephalexin er oppkast og noen ganger diaré. Doseringen er vanligvis 10 til 15 mg per pund, gis hver åtte til tolv timer oralt; Men ta kontakt med veterinær for riktig dosering for din hund. Behandlingstiden er avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen og hvor godt hunden reagerer på behandling.

Related Posts