Hva er en nyre Cyste?

Hva er en nyre Cyste?


Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, enkle nyre cyster er en vanlig tilstand som folk alder. Denne tilstanden er til stede i nesten 30 prosent av personer over 70 år.

nyre Cyste

En enkel nyre cyste er en lukket pose som inneholder væske som dannes i nyrene. Disse cystene er oftest ikke-kreft. Nyrene kan havnen ett eller flere cyster.

symptomer

Vanligvis nyre cyster er asymptomatiske, og en person ikke føler cyste. Imidlertid, hvis cyste er stor nok til å trykke på andre organer kan det være noen smerte følt.

Behandling

Nyre cyster vanligvis ikke utgjøre en helserisiko, og er derfor ikke behandlet. Hvis, derimot, er cyste forårsaker smerte eller interferere med organfunksjon kan den fjernes. Dette gjøres ved å stikke hull cyste med en lang nål eller laparoskopisk kirurgi.

Identifikasjon

Nyre cyster er identifisert gjennom ultralyd eller CT-skanning. Noen ganger er de funnet når legene er på jakt etter andre forhold.

Polycystisk nyresykdom

Dette er en genetisk tilstand som forårsaker klynger av cyster å danne rundt nyrene eller andre organer. Hvis noen i din familie har denne sykdommen søke profesjonell medisinsk råd om sjansene for å utvikle denne tilstanden.

Related Posts