Hvor mye inntekt har en skjønnhetssalong gjøre i gjennomsnitt?

Hvor mye inntekt har en skjønnhetssalong gjøre i gjennomsnitt?


Når det kommer til avslapping og stress, er skjønnhetssalongen den første anløpssted for mange. Det er anslått at den gjennomsnittlige britiske kvinnen bruker over £ 133 000 på skjønnhetsprodukter og tjenester over livet hennes. Så hvis du har lyst å åpne din egen skjønnhetssalong, muligheten til å tjene penger er definitivt der. For å oppnå en rimelig leve, bør du vite nøyaktig hva som er involvert før du setter i gang.

Oppstartskostnader

Hvor mye inntekt har en skjønnhetssalong gjøre i gjennomsnitt?


Oppstartskostnader for en skjønnhetssalong er høye. Som et minimum, må du rene, romslige og velutstyrte lokaler i en god plassering, et bredt utvalg av populære behandlinger og høyt kvalifiserte medarbeidere. Avhengig av størrelse og tilstand av lokalene, og om du leier eller kjøper, kan en initial investering være hvor som helst mellom £ 50.000 og ti ganger det beløpet. Hvis du bare skal gi grunnleggende behandlinger som manikyr, pedikyr og voksing, vil utstyrskostnader være mye mindre enn hvis du kommer til å spesialisere seg på laser hårfjerning, spray tanning og avanserte ansiktsbehandlinger. Går til messer for å finne salon inventar og utstyr er en god idé som det gir mange muligheter til å forhandle på pris.

tjenester

Hvor mye inntekt har en skjønnhetssalong gjøre i gjennomsnitt?


Populære skjønnhetssalong behandlinger inkluderer massasje, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlinger og self tanning. Nye behandlinger blir stadig introdusert, og det er avgjørende for en skjønnhetssalong for å følge med i tiden for å beholde eksisterende kunder fornøyde og tiltrekke seg nye kunder. Bor på toppen av dagens trender i bransjen og tilbyr nye behandlingsformer er nøkkelen. Behandling prisene varierer sterkt mellom salonger. En London salon kan ta betalt £ 35 for en fransk manikyr, £ 15 for en bikini voks og £ 65 for en dyp rens ansiktsbehandling. Prisene vil være litt lavere i regionale salonger.

Driftskostnader

Den største kostnaden til noen skjønnhetssalong er ansatte, fordi uten dyktige, person terapeuter, er verdiløs en salong. Terapeuter bør holde en anerkjent kvalifikasjon - minst et nivå 2 eller 3 NVQ eller tilsvarende. Habia (se Ressurser) er regjeringen godkjente organ for hår, skjønnhet, negler og spa. De fleste skjønnhetsterapeuter jobber fem dager per uke og lønningene begynner på rundt £ 10 000 til £ 15 000 per år og øker i henhold til erfaring. Salon ledere vanligvis tjene over £ 20 000 per år.

Inntjening

Hvor mye inntekt har en skjønnhetssalong gjøre i gjennomsnitt?


En skjønnhetssalong er usannsynlig å gjøre noen fortjeneste for de første årene, på grunn av høye kostnader og viktigheten av å sette pengene tilbake i den nystartede bedriften å bygge opp en lojal kundebase. En godt etablert, anerkjente salongen kan forventes å lage en sunn fortjeneste etter noen år, med en margin på rundt 65%. En salong tar £ 500 per dag, for eksempel, ville slå over £ 182 500 per år, hvorav £ 118 625 ville være profitt.

Related Posts