Hvordan å bære en stroppeløs sommerkjole

Hvordan å bære en stroppeløs sommerkjole


Den stroppeløs kjole er en figur-flatterende kjole som viser frem kurvene i skuldrene og halsen. Ofte sett i sommermånedene, er stroppeløs kjole et klassisk utseende som vil dukke opp igjen hver sesong. På et tidspunkt kjolen var bare flatterende til timeglass form; nå kjolen kommer i en rekke forskjellige kutt til fordel for alle kroppstyper. Pare kjole med trendy tilbehør for en fashion-forward look, eller holde den ser elegant og enkel for en klassisk utseende.

Bruksanvisning

1

Bruk undertøy som flatere kroppen din. Grunnlaget for kjolen alltid starter fra under kjolen; derfor velge en stroppeløs BH som er montert på din størrelse. BHen vil støtte brystet området og fylle ut toppen hvis kjolen smakfullt. Besøk en undertøy butikk å ha brystet målt for en nøyaktig montering stroppeløs BH. I tillegg kjøper og slitasje sømløse truser for å unngå uønskede truse linjer under kjolen. Kvinner som trenger alt holdt i kan kjøpe en drakt for å samsvare med kroppen under kjolen.

2

Velg riktig stroppeløs stil til flatere kroppen din. Kjolen har plass nesten hver kroppsfasong, så lenge du kjøper riktig kutt. Mindre byste linjer kan styre mot kjoler med sentrum plissering eller samle langs bust å gi illusjon av en stor byste, mens større busted kvinner kan ha ekstra støtte sydd inn i kjolen.

3

Som tilbehør kjolen å tilpasse din stil. Lag en chic stil ved å pakke en tynn eller tykk belte rundt livet og iført flere lange lag med halskjeder. Gå casual med enkle, dingle øredobber og en koordinerende armbånd. Klassisk utseende krever minimalt med smykker, slik som stud øredobber og en enkel kjede. Lek litt med forskjellige håndvesker som er trendy for sommersesongen.

4

Legg lengden til bena av seg naken kiler med en stroppeløs kjole, eller strappy hæler for en natt utseende. Sko kan gi kjolen ekstra preg, spesielt solid, én farge kjoler. Par en vill mønster kile hæl med en kort, stroppeløs, dag kjole eller en høy stiletto med en formtilpasset, nattkjole. Andre sko alternativene inkluderer gladiator sandaler, wedges som binder opp ankelen og lerret joggesko. Hopp flip flops og la de for stranden.

Related Posts