Hvordan å gå i syv-tommers plattform hæler i det offentlige

Hvordan å gå i syv-tommers plattform hæler i det offentlige


Gå i hæler kan være nerve wracking og smertefullt selv om hælene er bare 2 eller 3 inches høy. Men når hæler er 7 inches høy og kommer med en 1-tommers eller høyere plattform såle, vandre i offentlig for første gang kan være skremmende og farlig. Den ekstra høyden skaper mer press på ballene dine føtter og stress på anklene for å holde balansen. Med noen få strekninger og litt trening, vil først gå i offentlig gå greit.

Bruksanvisning

Stretch your feet, ankles and calves before putting on the platform heels. 1 Strekk føtter, ankler og kalver før du setter på plattform hæler. Varmer opp musklene i føtter og ankler vil hjelpe deg å bære skoene lenger med mindre smerter. Bøy tærne så langt tilbake som de vil gå, hold i 3 til 5 sekunder, og deretter slappe av. Gjenta 10 ganger for begge føttene. Roter begge anklene 10 ganger med klokken og 10 ganger mot klokken. Bøy tærne på begge føttene 10 ganger. Stå med begge avgift sammen. Løft hælene, stige opp på tærne, hold i 5 sekunder, og deretter slappe av. Gjenta 10 ganger.

Walk heel-to-toe, not toe-to-heel. 2 Walk hæl til tå, ikke tå til hæl. Plasser hæl av plattformen ned først og vri mat frem til tå. Ikke prøv å gå tå først, som vinkelen på skoen allerede setter saldoen på en ulempe. I tillegg må du ikke plassere hele foten ned på en gang. Dette stomping bevegelse skaper en unaturlig gangart.

Take smaller steps. 3 Ta mindre trinn. I motsetning til kortere hæler og leiligheter, vil du ikke være i stand til å gå raskt i 7-tommers plattform hæler. Gå sakte og plasserer føttene rett foran hverandre.

Swing your arms as you walk. 4 Sving armene mens du går. Bruk armene for balanse, men prøver å opprettholde en grasiøs gangart. Hold armene tett inntil kroppen. Svinge en arm fremover med motsatt ben, deretter alternativ.

Practice, practice, practice. 5 Øve, øve, øve. Bruk plattform hælene rundt i huset i flere dager før du bruker dem ut i offentligheten. Hold dem på i en time om gangen for å la føttene til å bli vant til den ekstreme vinkelen på en 7-tommers plattform hæl. Hvis du har fliser eller laminat i hjemmet, bruker linjene for å øve gå i en rett linje. Hvis du føler deg komfortabel, gå på fortauet utenfor hjemmet eller på verandaen å venne seg til virkelige verden terreng.

Related Posts