Hvordan bruke Wikipedia på Kindle

Hvordan bruke Wikipedia på Kindle


Kindle er en maskinvareenhet som er utviklet av Amazon og brukes til å laste ned og vise e-bøker og andre digitale medier. En av de beste funksjonene i Kindle er gratis tilgang til Internett i USA ved hjelp av mobilnettverk. Nettleseren er lik som en mobiltelefon. Kindle kommer prepackaged med flere bokmerkede websider, inkludert BBC News, Gule Sider og Wikipedia. Tilgang Wikipedia gratis for å videreutvikle din forskning og kunnskap mens du bruker Kindle.

Bruksanvisning

Turn the Kindle's wireless switch to the “On” position. 1 Slå av Kindle trådløse bryteren til "On" posisjon.

Navigate to “Menu” using the scroll wheel and then click “Experimental.” 2 Naviger til "Meny" ved hjelp av rullehjulet og klikk "Experimental".

Navigate to “Basic Web” using the scroll wheel and click to select it. 3 Gå til "Basic Web" ved hjelp av rullehjulet og klikk for å velge det. En liste over bokmerker vises, inkludert Wikipedia.

Navigate to Wikipedia using the scroll wheel and click on it. 4 Naviger til Wikipedia med rullehjulet og klikk på den. Den Wikipedia.org siden lastes.

Click “Search” next to “Jump to” located at the top of the Wikipedia page. 5 Klikk på "Søk" ved siden av "Gå til" ligger på toppen av Wikipedia.

Enter the desired topic of your choice and click “Search.” 6 Angi ønsket emne av ditt valg og trykk "Søk".

Related Posts