Hvordan Clean Bilseter uten å forlate en ring

Hvordan Clean Bilseter uten å forlate en ring


Fjerning av støv, skitt og annet rusk fra bilens seter er en utfordrende oppgave som kan etterlate seg en ring når rusk er borte. Ringen er på grunn av rusk sprer seg til det området som omgir den opprinnelige flekken. En ring kan også skyldes det omliggende området blir skitne resulterer i rent område stående ut mer. Det er en måte å rense bilseter uten å forlate en ring, og du trenger ikke en spesiell renere eller løsning.

Bruksanvisning

1

Støvsug bilens seter med støvsugeren sin sprekk eller møbeltrekk vedlegg for å fjerne løst støv og skitt fra seteflatene. Bruk gummihansker for å holde skitt på hendene av setene.

2

Spray 1-2 ss av møbeltrekk renere på en ren hvit klut eller fille. Blot noen flekker på bilens seter med støvsugeren-gjennomvåt klut eller fille fra utsiden av flekken innover for å holde flekken sprer seg. Ved hjelp av en hvit klut eller fille holder noen fargestoffer fra overføring fra klut eller fille på bilens seter. Ved rengjøring skinn eller vinyl seter, påfør 1-2 ss av lær renere og balsam til en ren hvit klut eller fille deretter blot noen flekker å fjerne dem fra skinn. Legg merke til det er trygt å bruke en lær renere og balsam for å rense bilens vinyl seter.

3

Bland en kopp av en mild vaskepulver med 1/2 liter lunkent vann i en bøtte. Rør såpe blandingen med en ren, hvit klut eller fille. Vri ut overflødig og tørk hele setet med blandingen-gjennomvåt klut eller fille for å vaske av eventuelle rester som kan være til stede på materialet. Hvis du rengjør skinn eller vinyl seter, påfør 2 ss av lær renere og balsam til en ren hvit klut eller fille deretter blot hele setet for å vaske av eventuelle rester som kan være til stede.

4

Re-dip kluten eller klut i såpeblandingen eller nytt 2 ss eller lær renere og balsam, vri ut overflødig blandingen og fortsett blotting setet (e) inntil setet er ren. Ved å rense hele setet, vil ringer av rusk ikke form.

5

Plugg en hårføner i en elektrisk skjøteledning, slå på tørketrommelen og hold det en til to meters avstand fra din klut sete. Flytt tørketrommelen sakte over setet materiale for å tørke den. Ikke plasser hårføner for nær setet - dette vil svi setets materiale. Hvis du rengjør en skinn eller vinyl sete, hoppe over dette trinnet - blot setet med en ren, tørr klut eller fille eller la setet lufttørke.

Related Posts