Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion

Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion


Spiderman får seg inn i alle slags situasjoner og alle slags dynamiske positurer. En av fordelene med å tegne tegneserie kunst er at det kan fryse eller langsom tid for tegneserielesere. For å tegne Spiderman i en slow-motion positur, sørg for å velge den mest dynamiske positur mulig. For eksempel i denne artikkelen, vil du lære å tegne superhelten i løse luften, hopper frem og strekker hånden til å skyte ut en web.

Bruksanvisning

1 Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion


Tegn leder av Spiderman som en oval. Legg et kors inni hodet som ansikts retningslinjer. Skisser torso med et rektangel som er tiltet mot venstre. Legg hoftene med en opp-ned trekant som er vippet diagonalt til høyre. Blyant i Spiderman høyre arm med en linje som går diagonalt mot nederst i venstre hjørne på siden. Tegn retningslinje for hans venstre arm med en diagonal linje som peker mot øvre venstre hjørne.

2

Tegn beinet retningslinje høyre med en linje som kommer fra hoften og peker mot den nederste høyre hjørne. Skisser venstre ben med en horisontal linje kommer av det hippe og beveger seg mot høyre på siden.

3 Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion


Legg til kretser på høyre og venstre side av overkroppen rektangelet for skuldre, og sirkler for albuer, knær og hender. Tegn musklene på rammen med fotball-formet ovaler. Plasser en på hver skulder og en rett under armen for biceps. Legg en lang oval for underarmen.

4

Tegn en lang, bred oval over hver etappe retningslinje. Tilsett fingre på høyre hånd med to tynne rektangler i sentrum av den sirkel hånd. Blyant i en tynt rektangel på hver side av de to midterste. Legg en tommel med et kortere, bredere rektangel til venstre for fingrene.

5

Blyant i fingrene på venstre hånd ved å legge til et rektangel til enden av hånden. Splitt rektangelet i fire fingre ved å tegne fire linjer på rektangelet. Legg en tommelfinger til høyre for fingrene. Tegn føttene som rektangler som kommer litt ut på siden av kneet. Dette vil gi et inntrykk av at føttene er lenger bort fra betrakteren enn bena.

6

Legg øynene med sidelengs trekanter på den horisontale linjen av ansikts retningslinje. Slett retningslinjene. Skisser i nett drakt med krysslinjer. Gjør dette ved å tegne horisontale linjer over hele ansiktet, skuldre, bryst, armer, hender og føtter. Legg vertikale linjer på tvers av disse former for å skape den krysser mønster av nettet.

7 Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion


Ink hele tegningen. La tørke og nøye slette blyantstrekene.

8 Hvordan Draw Spiderman i Slow Motion


Farge hodet, bryst, skuldre, armer, hender og føtter rødt. Farge bena blå. Bruk lilla markør for å legge til skygge rundt skulderen, bryst, knær og undersiden av armene.

Related Posts