Hvordan fiske torsk fra land

Hvordan fiske torsk fra land


Mens de fleste torskefiskere forfølge sin steinbrudd ved hjelp av en båt, kan torsk også bli tatt fra land med en skikkelig utstyrt angler. Torsk er generelt glupske eaters og gjerne ta en rekke forskjellige agn. Når hekta, de er sterke krigere. Fiskere heldige nok til å lykkes lande en torsk vil også sette pris på det faktum at torsk er en av de bedre smaker fiskearter som er tilgjengelige.

Bruksanvisning

Assemble your tackle. 1 Sett sammen din takle. Torskefiske er ofte utført i tøffe forhold og din takle bør være tilstrekkelig sterk. Ved å bruke stive stenger opp til 12 fot lang, stor kapasitet hjul, 30 + pund fiskesnøre og kroker størrelser fire til seks vil du forbedre dine sjanser for å fiske suksess. En 170gr. søkke vil bidra til å holde agnet nær bunnen,

Prepare your bait. 2 Forbered agn. Torsk vil ta en rekke forskjellige fiske agn som ormer, skalldyr, krabber, blekksprut og agnfisk. Torske agn er ofte mest effektive når flere agn er tredd inn på kroken, og hele massen av agn som er formet omtrent som en pølse, er festet til kroken ved hjelp av agn elastisk.

Cast your bait out into the surf. 3 Cast agn ut i bølgene. Selv om torsk kan bli fanget på forskjellige steder og vannforhold, gulleys eller kanaler mellom steinene eller langs havbunnen kan være spesielt effektive steder.

Watch the tip of your rod to determine when a cod strikes. 4 Se tuppen av stangen din til å bestemme når en torsk streik. Vanligvis vil en torsk streik bestå av noen få milde trekker som beveger stangtoppen etterfulgt av en sterk trekk som beveger stangtoppen ned kraftig. De fleste torsk hekte seg når de slår, men du bør likevel dra inn noen ekstra linje og sette kroken med en skarp rykk så snart du føler vekten av fisken.

Be persistent. 5 være vedvarende. Torsk er sterke krigere og krever dyktighet og utholdenhet til å lande. Dessuten er de ofte fanget i tøffe forhold, og det er ikke uvanlig å ha linjen ulempe på et tidspunkt da kjemper en torsk. Hvis linjen snags, slipp stangtoppen å skape litt slakk og la fisken svømmer linjen uten ulempe.

Related Posts