Hvordan gjøre makeup for en kvinne i 50-årene

Hvordan gjøre makeup for en kvinne i 50-årene


Som kvinner modne i alder og deres ansikts struktur begynner å endre, reglene for bruk av sminke også trenger justering. Når linjer, rynker, arr og mørke flekker blir mer synlig, er det viktig at kvinner være spesielt oppmerksom på hudpleie og bruke sminke på en måte som får frem et mer ungdommelig utseende. Make-up for kvinner i 50-årene skal se moderne og være passende alder. I mange tilfeller er mindre mer, men noen har en tendens til å overdrive sminke for å skjule mindre feil. Flere teknikker kan gi en kvinne i 50-årene en naturlig, glødende utseende mens slette flere år av ansiktet hennes.

Bruksanvisning

1

Påfør en stiftelse som har lett til middels dekning. Unngå full dekning fundament fordi konsentrasjonen kan fremheve rynker, slik at huden ser eldre. Velg en lett foundation som tilfører fuktighet samt gir god dekning. Mange kvinner i 50-årene bruke kosmetiske linjer som tilbyr et bredt spekter av anti-aging hudpleieprodukter og lette fundamenter for ulike hudtoner. Bruk en make-up primer før du påfører foundation for å hjelpe den flytende eller pulverblandingen inn i huden. Velg en make-up børste som ikke skur og utfyller type fundament som brukes. Lett buff grunnlaget over huden for å få mest mulig ut av dekning med minimal fundament.

2

Velg en concealer som dekker mørke sirkler eller blemmer og lyser opp området under øynene. Bruk en concealer som er kremet og blendable for mindre stresset. Concealer bør alltid være lysere enn foundation. Ved hjelp av en liten blanding pensel eller ringfingeren, DAB concealer under øyet i klappe bevegelser. Ikke gni concealer langs øynene fordi dette området er svært følsom.

3

Bruk en lett gjennomsiktig pudder for å sette stiftelsen. Tunge pulver kan skape et pulveraktig, klumpete utseende på ansiktet. Selv om noen kvinner foretrekker å sette pulver som passer til deres hudtoner, gir gjennomsiktig pudder et matt utseende uten å legge mer farge eller glans. Finn et løst pudder som kan brukes med en børste eller en kompakt pulver som kommer med en svamp.

4

Påfør øyenskygge, eyeliner og mascara i moderate mengder. Mens du bruker farger og blande opp øyet ser er akseptabelt, kan tung søknad produsere en mindre enn chic utseende. Med en vinklet pensel, påfør krem ​​liner langs øyelokkene uten å etterlate noen synlige hull. Finne mascara som har en buet applikator. Bruk ett strøk uten klumper vippene. Marker under pannen med en lys øyenskygge og bruke myke brunt og bronsefarger for lokket og press område. Med en blanding pensel, bruker feiende bevegelser over øyelokket for å myke harde linjer.

5

Bruk leppe liners og leppestifter som gir en mykere og mer flatterende utseende. Unngå mørke leppe farger, fordi det gir en trist utseende til den generelle ansiktet. Bruk leppestift farger som akter og knapt det rosa som utfyller hudfarge. Koble den med en lys lipgloss.

Related Posts