Hvordan halv Half svinekam

Hvordan halv Half svinekam


Fra spareribs til spiral kutte skinke, hver fan av svinekjøtt har en annen kuttet de liker best. Den loin delen er en av de mest øm og magreste delene av gris. Flere stykker av kjøtt kommer fra loin delen, slik som baby tilbake ribber, svinekam steke, svinekoteletter og indrefilet av svin. I oppskrifter, svinekam refererer vanligvis til en boneless sentrum kutt loin, selv om noen krever bein i kutt. Hvis du kjøper en svinekam halv fra supermarkedet og synes det er for stor, klippe den i to og reservere en halv for et annet måltid.

Bruksanvisning

Place the pork loin half onto a clean cutting board. 1 Plasser svinekam halvdel på en ren skjærebrett.

Line a butcher knife up in the middle of the meat evenly so that there is an equal amount of pork meat on both sides of the knife. 2 Line en slakter kniv opp i midten av kjøtt jevnt fordelt slik at det er en lik mengde av svinekjøtt kjøtt på begge sider av kniven.

Hold the pork loin on one end while cutting into the pork loin with the butcher knife. 3 Hold svinekam i den ene enden mens kutte i svinekam med slakteren kniv. Slice til du kommer til skjærebrett, trekk deretter svinekam hverandre. Du har nå to mindre kutt av svinekjøtt loin.

Related Posts