Hvordan holde fra å brenne plenen min under en bærbar brann pit

Hvordan holde fra å brenne plenen min under en bærbar brann pit


En bærbar brann pit er en felles utendørs aksent brikke som kan live opp en plass med en kontrollert og attraktiv tre eller kull brann. Selv vanligvis brukes på utendørs terrasser, kan brann pits også brukes på en gressplen hvis de riktige forholdsregler er tatt. Ved å sette opp en plass som er egnet for gropen på plenen, kan du forhindre skade på gresset og redusere sjansene for en brannulykke.

Bruksanvisning

Place a wooden pallet on a flat and level space on your grass lawn. 1 Plasser en trepall på en flat og jevn plass på gressplenen. Hvis du ikke har en pall, kan du også bruke en firkantet stykke kryssfiner.

Spray a mist of water onto the pallet or plywood until it is damp to the touch. 2. Spray en tåke av vann på pall eller kryssfiner inntil den er fuktig å ta på. Dette vil beskytte treverket mot flammene.

Cover the surface of the pallet or plywood with red bricks. 3 dekke overflaten av pallen eller finer med røde murstein. Linje opp klossene i og med rader og kolonner slik at ingen av de tre nedenfor viser. Hvis det gjøres riktig, vil du ha et stramt murstein overflate klar for ildsted.

Position the fire pit on top of the brick surface. 4 Plasser ildstedet på toppen av murstein overflaten. Sørg for at ildsted er stabil og sikker før opptenning. Plenen vil være beskyttet fra varmen av flammene som mursteinene absorberer varmen i stedet.

Related Posts