Hvordan lære barna bibel moral

Hvordan lære barna bibel moral


Undervisning barn Bibelen moral kan sette dem på en sti mot et givende og åndelig liv. For mange kristne, moralske læren av Bibelen er en livsstil. Disse moral inkluderer, men er ikke begrenset til ærlighet, ydmykhet og riktig behandling av våre medmennesker. Innenfor moralkodeks av Bibelen er essensen at en forelder er ansvarlig for å lære barna slik de bør leve. Denne oppgaven er ikke å bli tatt lett på, og innebærer år med læring og undervisning.

Bruksanvisning

Model Bible morals for the child. 1 Modell Bibelen moral for barnet. Lenge før de kan snakke, og i tenårene, en av de største påvirkningene på barn er foreldre tall. Lev moral som en lærende eksempel til barna.

Read the Bible with the child. 2 Les Bibelen med barnet. Selv når et barn er ganske ung, kan du lese passasjer om moral fra Bibelen. En nyere, eller moderne engelsk versjon av Bibelen kan gjøre moral klarere for barnet.

Involve outside media in the teaching of Biblical morals. 3 Involver utenfor medier i undervisningen av bibelske moral. Unn barnet med filmer, bøker og musikk som er relatert lever den kristne måten. Noen av Æsops fabler undervise målet emnet. Visse mainstream filmer skildre konsekvensene av hva som skjer når du beveger deg fra den moralkodeks.

Keep the teaching positive. 4 Hold undervisningen positive. Vis barnet eksempler på gode ting som skjer i verden rundt ham når bibelsk moral er på jobb: historier på nyhetene, i blader eller andre verdige kilder om gode samaritaner eller veldedige organisasjoner gjør gode gjerninger hjelper å demonstrere gleden som kommer fra god moral.

Teach to the age. 5 Lær til alder. Hold alle instruksjon alder riktig. En pjokk vil ikke forstå komplekse lignelser fra Bibelen. En tenåring vil vanligvis ikke svarer godt til å resitere barnerim.

Related Posts