Hvordan lage en Spiderman Hat

Hvordan lage en Spiderman Hat


Hvis du er på jakt etter den perfekte gave til en liten gutt, er en hjemmelaget Spiderman lue en morsom og enkel stede for å lage. Du trenger ikke å vite hvordan å sy for dette prosjektet. Med disse enkle trinn, kan du lage en søt Spiderman lue på under tjue minutter.

Bruksanvisning

1

Kjøp alle materialene på en lokal hobbybutikk. Lavprisbutikker kan også bære disse elementene. En svart baseball cap med en rød visir er ideelt, men en svart cap vil fungere, også. Les etiketten på det svarte puffy maling for å være sikker på at den er kompatibel med stoff.

2

Spore en halvsirkel rundt fremre del av baseball cap, ved hjelp tracing papir og blyant. Deretter frihånd to rette vinkler mot hverandre på de nederste venstre og høyre hjørnene av halvsirkel. Klipp ut figuren på tracing papir.

3

Overlegg kalkerpapiret på den røde filt og klippe rundt figuren, ved hjelp av stoff saks. Plasser rød filt på baseball cap og sentrere den, og lim den halvsirkel til hetten.

4

Klipp ut to tynne halvsirkler fra hvit filt. Lim bitene slik at de passer i de rette trekanter i rød filt. Disse vil være øynene.

5

Skjær seks til syv halv-tommers strimler av svart filt og arrangere dem i et edderkoppnett mønster på rød filt. Lim de vertikale bånd først, og deretter de horisontale strimler, for å unngå overlapping klosset.

6

Skissere øynene og rød filt, ved hjelp av svart puffy maling. Dette er valgfritt, men det som virkelig gjør figurene pop og gir baseball cap ekstra tekstur.

Related Posts