Hvordan lage en virtuell dukke som ser ut som meg

Hvordan lage en virtuell dukke som ser ut som meg


Det er enhver jentes drøm å ha en dukke som ser ut som henne. Selv om det er vanskelig å kjøpe en i en lekebutikk og dyrt å ha en spesielt laget, barna kan nå lage virtuelle dukker som ser ut som dem gratis på Internett. Online dukke nettsteder gir brukeren muligheten til å tilpasse en virtuell dukke. Når hjelpe et barn å skape en virtuell dukke, sørge for at området brukes er i samsvar med Federal Trade Commission Barnas Online Privacy Protection Act (COPPA).

Bruksanvisning

Find a COPPA-compliant virtual doll-making website. 1 Finn et COPPA-kompatibel virtuell dukke for å lage hjemmeside. I en søkemotor, skriv inn ordene "virtuelle dukke." Når du finner et område de har virtuelle dukker, bla ned til bunnen av siden og søke på fine print for en setning som "Kids personvern" eller "Personvern". Klikk på setningen for å sørge for at de politiske tilstander området er trygt for barn å bruke.

Create a membership account. 2 Opprett en medlemskonto. Nesten alle de virtuelle dukke nettsteder krever at brukerne har en konto så dukker laget kan lagres.

Choose a body type in the doll-making area of the site. 3 Velg en kroppstype i dukke-making av området. Typiske alternativene inkluderer å velge en mannlig eller kvinnelig kropp.

Choose the shape of head that best matches yours. 4 Velg form av hodet som passer best din. Hode form alternativene inkluderer oval, rund, firkantet og hjerte.

Select hair that looks like yours. 5 Velg hår som ser ut som ditt eget. Det vil være en rekke frisyre og hårfarge alternativer å velge mellom.

Create a face that resembles yours. 6 Lag et ansikt som ligner dine. Nettstedet vil gi ulike øyenbryn, øye farger, hudfarger, nese former og størrelser og leppe former, størrelser og fargealternativer å velge fra. Noen virtuelle dukke-making steder også tillate deg å plassere elementer som fregner eller briller på en dukke.

Select a body style. 7 Velg en kropp stil. Noen nettsteder lar brukerne opprette en dukke kropp med eller uten kurver.

Pick out an outfit. 8 Plukk ut et antrekk. Nettsteder vil tilby et utvalg av klær alternativer brukere kan prøve på sine dukker. De fleste vil tilby minst ulike bukser, skjorter og skjørt for dukkene. Andre kan også ha fancy kjoler, badedrakter eller sporty klær dukker kan bære.

Choose accessories for the virtual doll. 9 Velg tilbehør til den virtuelle dukken. Tilbehør kan inkludere sko, vesker, solbriller, øredobber og armbånd. Noen dukke lage nettsider vil omfatte kjæledyr hunder eller katter i tilbehørs delen.

Related Posts