Hvordan lage Pageant Wear

Hvordan lage Pageant Wear


Over-the-top kjoler som finnes i glitter verden kan virke skremmende for foreldrene gjør sine egne skjønnhets og freestyle kostymer, men du trenger ikke å være den beste syerske å DIY vellykket missekåringen slitasje. Bruk dekorative tekstiler, trimmer og appliques over gamle kjoler eller formelle skjørt for å skape en jazzet opp versjon av basen din kjole. Mer er mer med missekåringen slitasje, så ikke vær redd for å fylle tomrommene med paljetter eller krystall pynt og fyll ut bunnen av kostymer med ruffled organza.

Bruksanvisning

Use decorative fabrics like lace to section off areas of the bodice of the dress. 1 Bruk dekorative stoffer som blonder § off områder av bodice av kjolen. Klipp stoff seksjoner for å overlappe bodice som et samlingspunkt på kjolen. Påfør stoffet til kjolen med industriell styrke lim som E6000.

Use decorative trims to border the decorative fabric sections, dress sleeves and edges. 2 Bruk pyntelistene til grensen dekorative stoff seksjoner, kle ermer og kanter. Klipp kanter og gjelder E6000 lim på ryggen for å sikre tilstrekkelig hold gjennom stofflag.

Apply e6000 to the backs of crystal rhinestones and appliques, and use the elements to fill in any blank areas on the bodice. 3 Påfør E6000 til ryggen av krystall rhinestones og appliques, og bruke elementene til å fylle ut noen tomme områder på bodice. Speil på høyre og venstre side av kjolen, så den generelle designen er balansert.

Trim the bottom of the base dress to a desired length, to make room for the ruffled tiers. 4 Trim bunnen av basen kjole til ønsket lengde, for å gjøre plass til de ruffled lagene. Påfør E6000 til underkanten av kjolen og brett kanten for å skape en hem. Påfør E6000 til den nylig hemmed kanten og legge dekorative trim langs bunnen.

Cut varying strips of organza to cinch into ruffled tiers. 5 Cut varierende strimler av organza til cinch inn ruffled nivåer. Anvende E6000 og ledning til bunnen av organza strimler for å tillate lagene å bli fluffes og manipulert. Påfør et lag av E6000 og dekke kablet bunnen i et bånd trim.

Related Posts