Hvordan lage røyk med mineralolje

Hvordan lage røyk med mineralolje


Røyk har mange ulike bruksområder. Det er ofte brukt for spesialeffekter formål i film og konserter. Den kan også brukes til å flagge ned et fly hvis noen er tapt i et avsidesliggende sted. Mange forskjellige stoffer kan brukes til å lage røyk, og en slik substans er mineralolje. Mens mineralolje røk ikke skal inhaleres siden det kan føre til pusteproblemer, kan det skape en tykk røk når det er nødvendig, og det er lett å lage.

Bruksanvisning

Heat up your heating element. 1 Varm opp varmeelement. Det finnes mange ulike alternativer for dette. En flamme holdt under en metallskje kan fungere for en liten mengde av røyk, men du må være forsiktig med å brenne hånden som holder skjeen siden varmen vil reise ned hele objektet. En stekepanne på komfyren er brukbart for et større beløp, men mineralolje er ikke anbefalt for innendørs røyk på grunn av dårlig ventilasjon.

Fill a dropper with mineral oil as the element is heating. 2 Fyll en dropper med mineralolje som elementet er oppvarming.

Squeeze drops of mineral oil out of the dropper and onto the metal plate of the heating element. 3 Squeeze dråper mineralolje ut av dråpe og på metallplaten av varmeelementet. Dråpene bør raskt begynne å røyke; legge til flere etter behov.

Related Posts