Hvordan lage Spicy Pære Muffins

Hvordan lage Spicy Pære Muffins


Har du noen gang lurt på hva du skal gjøre med pærer som har blitt forslått og myk? Dette er en flott måte å bruke pærer når de blir for bløt til å spise av hånden. Disse tette muffins smaker godt til frokost eller en snacks når som helst. Denne oppskriften gir ca 12 mellomstore muffins og tar ikke mer enn en time å gjøre.

Bruksanvisning

1

Forvarm ovnen til 325 grader og forberede en ren disk arbeidsområdet for å sette ingrediensene før du.

2

Ta en gaffel og lirke pære frukt bort fra kjernen i mediet bolle. Hvis det er overmoden nok vil det komme hverandre lett. Kast kjernene bort og mos pærer i en applesauce tekstur. Hvis det er store biter av pære hud deretter fjerne dem, men små biter er fine. Bland sukker i denne skålen før den er blandet.

3

Hell vegetabilsk olje og vanilje ekstrakt inn i den store blandebolle. Sprekk egget inn i dette og visp. Ett egg er tilstrekkelig for tette frokost muffins, men hvis du ønsker for luftigere muffins legge til en ekstra egg. Bland pære og sukker saus i bollen neste.

4

Bland mel, bakepulver, kanel, nellik, salt, muskat og rosiner inn i den store bollen og rør sakte med en stor skje til ingrediensene er godt blandet. Små pære klumper er greit skjønt.

5

Sett muffin bakervarer kopper inn i muffinsformer og scoop blandingen i hver kopp til all røren er borte. De skal alle være like over ¾ av veien full. Skyv dem inn i ovnen på en midten rack og la bake i ca 35 minutter eller til de er gylne. Sjekk ved å sette inn en tannpirker eller ren kniv inn i sentrum av en av dem. Hvis det fortsatt er vått røre på slutten av pick deretter la dem bake lenger. La den avkjøles i minst 10 minutter før du spiser.

Related Posts