Hvordan Paint en Hair Salon

Hvordan Paint en Hair Salon


Fargen og innredning av din frisørsalong kan ha stor innflytelse på din klientell og om de ønsker å komme tilbake. I tillegg til å gjøre salongen føler innbydende, designe og male plass som passer stilen og tempoet i salongen er avgjørende. Farge er en av de viktigste valgene for en frisørsalong for å skape en stemning for virksomheten.

Bruksanvisning

Determine the mood you want to convey to clients. En Bestem stemningen du ønsker å formidle til kundene. For en avslappende eller beroligende plass, maling farger som er dempet eller pastell er egnet. Slike farger inkluderer lavendel, salvie, kremet gul eller blå-grå. En upbeat salon kan bruke mer levende farger som rødt, oransje, grønt og blått.

Mix variations of shades depending on where clients are sitting. 2 Bland varianter av nyanser avhengig av hvor klienter sitter. For eksempel, en myk lavendel skygge i venteområdet gir ro til klienten, og når de flytter inn i styling området, kan fargen bli mer levende og energisk, med en lilla variant som for eksempel aubergine.

Contrast paint colour with accent materials like wood, glass, and textiles. 3 Kontrast maling farge med aksent materialer som tre, glass og tekstiler. For en beroligende salong, ved hjelp av en mykere farge som salvie og blande det med mørkt tre aksenter som trim eller panel kan skape en rolig plass. Liven det opp ved å sette sammen mer levende farger med metall eller glass aksenter som veggen eller pop art, lysekroner eller moderne metall møbler. Bruk en shag-stil rug rundt venteområdet for å gi kontrast og komfort til ventende kunder.

Create a visually pleasing palette by using different colours. 4 Lag en visuelt behagelig palett ved å bruke forskjellige farger. Ifølge Belvedere, en interiørdesign selskap som spesialiserer seg i håret salonger, bør 75 prosent av plassen være en hovedfarge, med 20 prosent arbeids som trim eller aksent farge. Den endelige 5 prosent kan inkludere tekstiler og møbler som utfyller draperi, tepper i venteområdet og møbler.

Choose colours that will make your space look inviting. 5 Velg farger som vil gjøre plass ser innbydende. Hvis din salong er liten, unngå mørke farger som vil gjøre det ser mindre. Velg en varm jord tone, som for eksempel kremet nyanser av grønt, blått, gult eller rødt og tilsett rikelig med lys og speil for å åpne opp plassen.

Related Posts