Hvordan sette Dash Gadgets i en Audi TT

Hvordan sette Dash Gadgets i en Audi TT


Audi TT er en to-dørs sportsbil. Dashbordet kontrollpanelet inkluderer en rekke gadgets som kan stilles for ulike preferanser ved sjåføren. Disse funksjonene er utviklet for å hjelpe sjåføren sikkerhet og kjørekomfort og bekvemmelighet. Alle kontroller kan nås fra førersiden slik at dykkeren å enkelt bruke dem mens du kjører bilen.

Bruksanvisning

Set the clock. 1 Still klokken. Trekk justeringsknappen på venstre side av kjørecomputer skjermen mot deg. Trekk det før dato og klokkeslett vises. Vri på knappen for å justere dato og klokkeslett.

Set a speed warning on the car. 2 Sett en hastighet advarsel på bilen. Trykk på justeringsknappen når du kommer til ønsket hastighet på speedometeret. For å fjerne fartsadvarselen, trykker du på knappen i minst ett sekund mens kjøretøyet er i bevegelse.

Set the seat heating for the driver and the passenger. 3 Sett setevarme for sjåføren og passasjeren. Setevarmen knotter er i fire-knott arrangement i midtkonsollen under lufteventiler, med sjåføren kontrollen blir knotten nærmest sjåføren og passasjeren en knott nærmest passasjeren .. Trykk på knappen for å slå på varmeapparat. Vri bryteren for å justere temperaturen.

Set the cruise control. 4 Sett cruise control. Mens du kjører trykker du på knappen på forsiden av venstre stikka inneholder indikatorene når du kommer til ønsket hastighet. Trykk på knappen på enden av pinnen for å lagre denne hastigheten. Trykk bremsepedalen for å slå av cruise control, eller skyv frontknappen til venstre.

Set the drive mode. 5 Still bruksmodus. Med bremsen, flytte girspaken til enten "P" for park, "R" for revers, "D" for stasjonen, eller "S" for sport kjøring. Trykk gassen forsiktig for å flytte bilen.

Related Posts